Terry legger seg flat

Foto: DARREN STAPLES (Reuters)

- En stor tabbe av John, sier Fabio Capello. - Unnskyld, sier John Terry.

John Terry snakket åpent om uro og misnøye i den engelske leiren under en pressekonferanse i helgen.

Pressen spurte og Terry svarte.

- En stor tabbe
Mandag kalte landslagssjef Fabio Capello Terrys uttalelser for «en stor tabbe».

- Jeg har snakket med spillerne og jeg tror det bare er John Terry som har hevdet noe slik. Det er ingen revolusjon på gang. En spiller har tabbet seg ut, men det er ikke noen revolusjon på gang, sa Capello.

Det er tydelig at Capello har litt bedre kustus på sine spillere enn Franrikes landslagssjef Raymond Domenech har på sine, og Terry tar sjefens kritikk til etterretning.

- Det var aldri min intensjon å fornærme landslagssjefen eller spillerne, og dersom det gjorde det så beklager jeg, sier Terry gjennom avisen Daily Mail.

- Jeg ønsker å legge denne episoden bak meg og heller konsentrere meg om å vinne den viktige kampen som venter for England, sier Terry.

- Må gjøres privat
Overfor britisk fjernsyn så uttalte Capello mandag at han ikke forsto hvorfor Terry ikke hadde tatt opp saken med ham direkte, og i stedet snakket villig vekk om «krisemøter».

- Jeg forstår ikke hvorfor han ikke tok dette opp med meg. Når du skal snakke om slike ting må du gjøre det privat, ikke med dere i mediene. Dette var en stor tabbe. En veldig stor tabbe, sa den italienske trenerveteranen.

Terry mistet i vinter kapteinsbindet for England etter å ha hatt et forhold til den tidligere lagkameraten Wayne Bridges bedre halvdel.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag