RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry raste etter Chelsea-triumfen

Foto: REUTERS/SCANPIX
Sist oppdatert:
Beskylder Liverpool-spillerne for å ha vært ute etter ham.

Da Chelsea feide Liverpool av banen i den første kvartfinalen i Mesterligaen onsdag, var det ett skår i gleden. John Terry pådro seg gult kort etter å ha stupt inn i Jose Reina, og må dermed stå over returoppgjøret.

Det får Chelsea-kapteinen til å se rødt. Terry går så langt som å beskylde Liverpool-spillerne for å gå inn for å prøve å påvirke dommer Claus Bo Larsen til å gi ham det gule kortet.

- Jeg er veldig skuffet, sier Terry ifølge Setanta.

- Visste jeg var ett kort unna
- Det er lite hyggelig å se spillerne flokke seg rundt dommeren for å få ham til å gi meg gult kort.

Terry hevder at Reina selv sa til ham at han ikke fortjente å få kort for situasjonen, der både Terry og keeperen ble liggende nede etterpå.

- Etter kampen sa Reina til meg at det ikke var et kort, og at Liverpool-spillerne visste at jeg var et kort unna å måtte stå over.

Terry mener særlig at Xabi Alonso burde holdt seg for god til å prøve å påvirke dommeren. Alonso opplevde et tilsvarende scenario da de to lagene møttes i semifinalen i Mesterligaen i 2005.

- Xabi Alonso gråt da han måtte stå over på grunn av det gule kortet han pådro seg da han støtte sammen med Eidur Gudjohnsen for et par år siden. Nå blander han seg inn på denne måten.

- Kort uansett
Dommer Larsen hevder imidlertid at Terry er på tynn is med beskyldningene, og insisterer på at det gule kortet ville kommet uansett.

- Når han går inn i en duell med en keeper som har ballen, må han betale for det. Jeg visste utmerket godt at han var ett gult kort unna å måtte stå over en kamp, og det er klart at det kan påvirke deg hvis du tenker mye på det. Du må distansere deg fra det. Men han ville uansett fått kort i denne situasjonen, for han forsøkte å hindre Liverpool i å sette i gang en rask kontring, sier Larsen ifølge Sporten.dk.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere