RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry sendte Chelsea til himmels

(AFP/Scanpix)
Sist oppdatert:
John Terry satte inn 4-2 og sendte Chelsea til kvartfinalen på bekostning av Barcelona. Kampen på Stamford Bridge ble et fyrverkeri. I Italia sendte Milan Manchester United ut.

Klikk her for kampfakta og live-referat

Barcelona kom til London med 2-1-ledelse fra kampen på Nou Camp. Før det var spilt 20 minutter hadde Chelsea snudd det hele til sin favør.

Lekestue
Etter glitrende kontringer og lynraskt angrepsspill sto det 3-0 til hjemmelaget. Chelsea holdt lekestue, og Eidur Gudjohnsen, Frank Lampard og Damien Duff dundret tre kjappe i nettet bak Barca-kepper Valdes.

Men spanierne nektet å gi seg. Først reduserte Ronaldinho til 1-3 fra straffemerket, før samme mann satte inn 2-3 på en perle av en scoring. Da lagene gikk til pause etter tidenes fotballomgang, var Frank Rijkaards menn i kvartfinalen.

Etter pause fortsatte Barca kjøret mot Peter Cech i Chelsea-målet, men tsjekkeren tok seg greit av det som kom. I stedet var det engelskmennenes kaptein John Terry som avgjorde det hele. Kvarteret før slutt fikk hjemmelaget corner, og Terry headet inn 4-2 fra 10 meter.

Dermed kan Jose Mourinho forberede seg på kvartfinale, etter en festforestilling som vil bli husket lenge.

Over og ut for United
Også Milan er klar for kvartfinalen i Champions League, etter å ha slått Milan 1-0 hjemme på San Siro. Hernán Crespo headet inn kampens eneste mål etter et innlegg fra Cafu i det 61. minutt. Samme mann scoret for øvrig målet da Milan vant 1-0 på Old Trafford for to uker siden.

Kveldens siste åttedelsfinale endte med smått utrolige 7-2-seier til Lyon over Werder Bremen. Franskmennene var i realiteten klare for kvartfinalen etter å ha banket Werder 3-0 i det første oppgjøret i Tyskland.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere