*Nettavisen* Sport.

Terry sikker på Arsenal-revansj

Selv om Arsenal vant 2-1 i gårsdagens FA-cupkamp, har Chelsea-forsvarer John Terry stor tro på at laget vil komme sterkt tilbake i lørdagens Premier League-møte på Stamford Bridge.

16.02.04 12:44

Chelsea hadde Arsenal i kne i gårdagens kamp. De ledet 1-0, men The Gunners kom tilbake med sine to scoringer i annen omgang. Dette var fjerde sesongen på rad at Arsenal slo Chelsea ut av FA-cupen.

- Dette tapet rister vi av oss i løpet av et døgn, så det er ikke noe problem. Arsenal er et godt lag, og vi har respekt for dem, men samtidig viste vi i denne kampen at vi kan være like gode som dem, sier Terry til AFP.

Usikker på taktikken
Manager Claudio Ranieri mente laget mistet grepet i annen omgang i gårsdagens kamp. Han håper at hans lag vil slå The Gunners til helgen, men vet ikke helt hvordan.

- Jeg håper ikke tapet har blitt et mentalt problem. Jeg skal ta en prat med spillerne for å finne ut hva som skjedde, sier han.

Fornøyd Reyes
Spanjolen Jose Antonio Reyes ble matchvinner på Highbury i går. Hans første scoring var et kjempeskudd fra 25 meter. Den andre avgjorde kampen.

- Det er verdens beste følelse. Å score to mål som kvalifiserer til neste runde i FA-cupen, er herlig.

Det er likevel usikkert om han starter i lørdagens kamp, siden Thierry Henry forventes å komme tilbake etter en skade i beinet.

Tabellen Premier League

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.