RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry slapp med skrekken

Foto: Andrew Matthews / PA Photos/ NTB scanpix
Sist oppdatert:
Ute i to til seks uker etter smellen mot Liverpool.

Det var i møtet mellom Chelsea og Liverpool søndag at stopperkjempen John Terry pådro seg en smell.

Chelsea-kapteinen kolliderte med Liverpool Luis Suarez og hadde tydelige smerter der han lå og vred seg på banen. Stopperen måtte til slutt forlate banen på båre og i Chelsea-leieren fryktet man lenge at det kunne dreie seg om en alvorlig skade og et langt opphold fra fotballen.

Ifølge Dail Mail skal imidlertid Terry ha sluppet unna med skrekken. Avisen skriver at stopperen blir ute i to til seks uker med skaden. Chelsea bekrefter også at det ikke er alvorlig.

- Vi har i dag fått MRI-bilder av kneet til John Terry og de viser at det ikke er noen omfattende skade, opplyser Chelsea i en pressemelding.

Chelsea-kapteinen hadde vært utestengt i fire kamper på grunn av rasismesaken mellom han selv og Anton Ferdinand før møtet med Liverpool.

Kampen på Stamford Bridge endte for øvrig 1-1. De var nettopp Terry som sendte Chelsea i ledelsen, før Luis Suarez ordnet balanse i regnskapet etter pause.

Chelsea kjemper i toppen av Premier League etter 11 kamper og står med 24 poeng. De blå ligger tre poeng bak lederlaget Manchester United.

Liverpool på sin side er nummer 13 på tabellen. Merseyside-klubben står med 12 poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere