*Nettavisen* Sport.

Terry slår tilbake mot ryktene

Foto: Reuters

- Jeg er ikke dum, sier Chelsea-kapteinen.

18.02.13 22:30

I helgen skrev The Sun om det som skal ha vært en høylytt krangel mellom Chelsea-kaptein John Terry og manager Rafael Benitez.

Krangelen skal ifølge The Sun ha funnet sted etter Chelseas 2-3-tap for Newcastle tidligere denne måneden.

- Benítez skyldte på Terry for to av baklengsmålene. Han la skylden på kapteinen for å ha sluppet Jonas Gutierrez på det første målet, og for å ha kastet seg uten å vinne ballen på det andre. JT var uenig i kritikken og kjeftet tilbake mot sjefen foran alle de andre spillerne i garderoben, hevder en person The Sun omtaler som en Chelsea-kilde.

- Ingen rift
Nå slår Terry tilbake mot ryktene, skriver mer troverdige Sky Sports. Chelsea-kapteinen har nemlig full forståelse for at Gary Cahill og Branislav Ivanovic er førstevalget på stopperplass akkurat nå.

- Jeg er ikke dum. Jeg har vært ute i fire måneder, og de to andre gutta har spilt veldig bra. Det blir ikke lett for meg å komme tilbake på laget, sier Terry.

Og legger til:

- Det mest frustrerende da Rafa kom inn, var at jeg ikke var i form. Jeg fikk ikke imponert ham og vist hva jeg kan. Jeg har en del å ta igjen, og han har ikke sett meg når jeg er 100 prosent. Jeg trenger fortsatt et par kamper, det er helt klart, sier han.

Og understreker nok en gang at forholdet til Benitez er bra.

- Det er ingen rift mellom oss. Hvis jeg behøves, må jeg bare gjøre mitt beste, sier han.

- Handler ikke om Rafa
Terry startet imidlertid cupkampen mot Brentford på søndag. Etter kampen slo han tilbake mot skriveriende i engelsk presse, som han mener prøver å skape en konflikt for å selge aviser.

- Det handler ikke om Rafa, meg eller Frank Lampard, det handler ikke om noen. Alt det handler om er at Chelsea vinner fotballkamper. Hvis vi klarer det, blir fansen fornøyde, for det er alt de ønsker å se. Hvis det skjer meg meg på laget, flott. Hvis ikke, kommer jeg til å være lagets største supporter, understreker Terry.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Toru Hanai / Reuters / NTB scanpix

- Må imponere
Rafael Benítez skal ha uttalt at ingen kan ta en plass i førsteelleveren for gitt, og at Terry er nødt til å bevise at han er god nok på trening. Det stemmer, mener Terry.

- Jeg er ikke typen til å banke på managerens dør. Jeg respekterer de andre spillerne, og jeg må slåss om plassen min, akkurat som alle andre. Når man har spilt i over 10 år, blir man ikke automatisk valgt på laget. Man må gjøre det bra og imponere managerne, understreker han.

Og tilbake på laget skal han.

- Naturligvis ønsker jeg å spille kamper. Det spørsmålet trenger ikke manageren stille, for han vet svaret, sier Terry.

Chelseas neste kamp spilles på torsdag, når Sparta Praha venter i Europaligaen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', 'pds5edu0uk2y1vzyl8klax51h', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-pds5edu0uk2y1vzyl8klax51h', 'eplayer14');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.