RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry tror fortsatt på gull

Foto: FELIPE TRUEBA (EPA)
Sist oppdatert:
Øyvind Alsaker: Uaktuelt med Chelsea-gull. John Terry: Vi kan fortsatt vinne.

Nettavisen publiserte forrige uke et intervju med TV 2-ekspert og kommentator Øyvind Alsaker. Han var da klar og tydelig på at gullkampen i Premier League står mellom to lag, Arsenal og Manchester United.

- At Chelsea vinner Premier League er uaktuelt, sa Alsaker til Nettavisen.

Det er Chelsea-kaptein John Terry uenig i.

- En 12-poengs ledelse er ikke umulig å ta igjen. Se på hva Manchester United gjorde i 1996/1997-sesongen. Da ledet Newcastle med lignende sifre vi ligger bak i dag, og da vant United, sier Terry til Sky Sports.

- Stort press
Han tror presset som nå ligger på Chelsea vil bidra til å skjerpe blåtrøyene.

- Det var et stort press på oss de siste kampene i fjor, da vi måtte vinne for å beholde ledelsen i ligaen. Det klarte vi, sier Terry.

Da slo Chelsea seriefavorittene United på Old Trafford i april, en seier som la grunnlaget for gullet som endte på Stamford Bridge. Nå må Chelsea trylle frem en seier mot United igjen, skal de ha mulighet til å gjennomføre opphentingen.

Førstkommende tirsdag kommer United på besøk til Stamford Bridge, en kamp som skulle spilles i desember i fjor, men ble utsatt på grunn av værforhold.

- United ikke uslåelige
Terry tror fjorårets seier på Old Trafford gir de selvtillit før møtet med serielederne.

- At vi vant på Old Trafford i fjor gjorde oss godt. Vi ser at de kan slås, at de er tilnærmelige og slett ikke uslåelige. Da Blackpool spilte hjemme, hadde de United-laget i knestående i 60, 70 minutter, men erfaringen til United gjorde at de likevel vant den kampen. Erfaring har vi i vårt lag, også, sier Terry, som karakteriserer United-kampen som en «must win».

United spiller bra om dagen, så de er nok stappfulle av selvtillit og kommer hit for å få et resultat. Det tror jeg passer oss godt, sier Terry.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere