RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry vraket av Capello

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Utroskapet kostet Chelsea-stjernen rollen som kaptein på landslaget.

John Terry var utro mot sin kone Toni Poole Terry, med eks-kjæresten til sin landslagskollega og tidligere klubbkamerat Wayne Bridge, Vanessa Perroncel, som ble gravid og tok abort. Hun tilbys nå millionbeløp for å stå fram i engelske aviser med sin historie.

Bridge spilte tidligere sammen med Terry i Chelsea, men er nå i stallen til Manchester City.

Engelske medier har også vært opptatt av om denne episoden ville få følger for Terrys rolle som kaptein på det engelske landslaget.

Nå melder BBC at landslagstrener Fabio Capello under et møte med Terry fredag ga midtstopperen beskjed om at han mister kapteinsbindet. Møtet mellom Capello og Terry skal bare ha vart i tolv minutter.

- Etter å ha tenkt meg godt om, har jeg bestemt meg for at det er best å ta kapteinsansvaret fra John Terry. Som kaptein for laget har John Terry vist en ekstremt positiv oppførsel. Likevel må jeg ta hensyn til andre ting og hva som er best for hele den engelske troppen. Englands beste var avgjørende for mitt valg, sier Capello i en uttalelse gjengitt av BBC.

Rio Ferdinand overtar kapteinsansvaret for England.

- Jeg har full respekt for Fabio Capellos avgjørelse. Jeg vil fortsette og gi alt for England, sier Terry i en kort uttalelse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere