RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tessem klar for engelsk fotball

Sist oppdatert:
Tirsdag skrev han under for Bournemouth.

Tessem skrev under på en kontrakt ut årets sesong med Bournemouth - som holder til på nivå tre i England. Han går gratis ettersom kontrakten med Lyn gikk ut etter 2007-sesongen.

- Han har trent med oss i bortimot en måned nå, og er en kvalitetsspiller. Vi har mistet noen midtbanespillere, og Jo har en masse erfaring. I tillegg har han fått mye kamptrening de to siste årene i norsk fotball, sier manager Kevin Bond til klubbens nettside.

- Han er i god fysisk form også nå, siden sesongen i Norge først var ferdig i november. Han er også meget god med ballen i beina. Forhåpentligvis er dette en bra avtale både for oss og ham, legger han til.

Bournemouth ligger på 23. plass av 24 lag i League One, og har seks poeng opp til sikker plass. Laget spiller i samme divisjon som Tore André Flos Leeds.

Tessem debuterer trolig borte mot Cheltenham til helga.

35-åringen har spilt for Lyn de siste tre årene, etter flere år utenlands før det. Han hadde sin beste periode i Southampton fra 1999 til 2003, og fikk over hundre seriekamper for klubben. I tillegg var han i en periode på utlån i Millwall. Tessem har også spilt for Molde tidligere i karrieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere