RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tettey & co. nærmer seg Premier League

Norwich og Alexander Tettey har grep om opprykksplassen.
Norwich og Alexander Tettey har grep om opprykksplassen. Foto: Jon Buckle (Pa Photos / NTB scanpix)
Gary Hooper ble matchvinner på overtid da Norwich vant 1-2 mot Bolton.

Klubben er fortsatt på 2.-plassen, men Watford og Middlesbrough er like bak.

Alexander Tetteys Norwichs var like ved med å miste viktige poeng i opprykkskampen. Graham Dorrans sikret en drømmestart da han scoret etter ni minutter, men Adam Le Fondre utlignet ni minutter senere. Det så ut til å gå mot poengdeling, men Hooper ville det annerledes og sikret seier på overtid.

Middlesbrough hadde til slutt få problemer med å slå Rotherham. Etter en svak første omgang, scoret Lee Tomlin etter 50 minutter og Patrick Bamford etter 66 minutter. Det sikret 2-0-seier.

Med fire kamper igjen å spille i den engelske mesterskapsserien er det fortsatt svært jevnt i tet. Fire klubber kjemper om to direkte opprykksplasser.

Bournemouth fører an med 80 poeng etter sin seier fredag. Norwich følger etter på 2.-plass med 79 poeng.

Like mange poeng har Watford på 3.-plass, men de har ett mål dårligere i målforskjell enn Tettey og co. Middlesbrough ligger på 4.-plass med 78 poeng.

Norwich skal blant annet møte Middlesbrough i serieinnspurten.

Jonathan Parrs klubb slo nedrykksklare Blackpool 3-2. De havnet første under, men slo tilbake på fire minutter da Freddie Sears puttet i etter 24 og 28 minutter. Henry Cameron utlignet i annen omgang, men Christophe Berra sikret seier.

De gikk forbi både Brentford på målforskjell. Alle har 71 poeng, som er ett poeng bak Derby.

Wolves hadde muligheten til å feste grep om playoffplassen, men måtte gi tapt borte mot Birmingham. Benik Afobe sendte Wolves i ledelsen etter 21 minutter, men Rob Kiernan og Demarai Gray sikret 2-1-seier.

Sean Scannell sikret Huddersfield seier 0-1 mot Nottingham Forest.

Sheffield Wednesday og Charlton endte 1-1 etter scoringer av Caolan Lavery og Jóhann Berg Gudmundsson, mens Reading og Blackburn ble et målløst oppgjør. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere