RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tettey-comeback i storkamp

Foto: AFP PHOTO FRANK PERRY
Sist oppdatert:
Mot Lyon fikk Alexander Tettey for første gang denne sesongen spille fra start for Rennes.

RENNES - LYON 1-1:

Tettey var mer eller mindre fast på laget i sin debutsesong for det franske laget forrige sesong, men har slitt voldsomt med skader til nå i år.

Mot Lens 17. oktober fikk han sitt første innhopp for sesongen, og mot storlaget Lyon lørdag kveld fikk han sjansen fra start på midtbanen.

Drømmestart
Rennes gikk til oppgjøret med et meget gunstig utgangspunkt. Tre poeng ville nemlig sende Tettey og lagkameratene forbi sensasjonslaget Brest og til topps på tabellen.

Og hjemmelaget fikk en drømmeåpning på kampen. Ikke mer enn fire minutter var spilt da Jires Kembo-Ekoko satte inn ledermålet for Rennes.

Etter dette var det gjestene som styrte mye av kampen. Til pause viste statistikken at Lyon hadde hatt ballen i hele 74 prosent av tida.

Brasiliansk utligning
Lyon ønsket å slå tilbake raskest mulig, og etter 53 minutter smalt det. Brasilianske Michel Bastos fikk drømmetreff fra 25 meter, og ballen føk inn bak Rennes-keeper Nicolas Douchez.

Kampforløpet fortsatte med et ballspillende Lyon mot et Rennes-lag som satset mest på kontringer. Ingen av lagene maktet å skape store nok farligheter mot slutten av oppgjøret, og dermed ebbet kampen ut med uavgjort. Alexander Tettey fullførte samtlige 90 minutter på midtbanen til Rennes.

Med ett poeng er fortsatt Rennes nummer to på tabellen, men kun ett poeng skiller opp til serieleder Brest. Lyon ligger overraskende plassert midt på tabellen etter å ha innkassert bare 16 poeng på 12 kamper.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere