*Nettavisen* Sport.

Tettey lar seg ikke lure

MØTER FULHAM: Alexander Tetty er forberedt på tøff kamp. Foto: Jon Buckle (Pa Photos / NTB scanpix)

- Det blir ikke enkelt, sier Norwich-proffen.

Alexander Tettey kommer hjem fra landslagssuksess til tabelltopp med Norwich. Nå venter duell mot en gammel kjenning.

For både Norwich og lørdagens motstander Fulham rykket ned fra Premier League i våres. Der Tettey og hans gule- og grønnkledde lagkamerater har inntatt tabelltoppen i Championship, ligger Fulham på nedrykksplass etter en elendig start på sesongen.

- Det blir ingen enkel kamp. Fulham rykket ned fra Premier League og har en bra stall, uansett om de ikke har kommet bra i gang. Vi kan ikke la oss lure av den dårlige starten deres, sier Tettey til NTB.

Han har scoret to mål og vært på banen i ti av seriekampene for Norwich i høst.

- Jeg har opplevd en god høst. Kroppen har fungert greit. Det er en veldig tøff liga. En må passe på at kroppen ikke blir utkjørt. Det er mange kamper, som dessuten kommer tett. Jeg kan bare konsentrere meg om trene hardt og kose meg når jeg får spilletid.

Kort opp og ned

Kun målforskjell skiller ned til Nottingham Forest og Watford i toppen. Nivå to i England ser ut til å være en svært jevn divisjon. Cardiff, som ligger midt på tabellen, har for eksempel seks poeng opp til kvalik og tilsvarende avstand til nedrykkssonen.

Serien blir omtalt som fysisk svært krevende og som en forklaring til at de fleste lagene varierer i prestasjonene, noe Tettey heller ikke legger skjul på.

- Ja, Championship er like fysisk tøff som folk sier. Jeg merker det på kroppen at en spiller tre kamper i uka, sier den tidligere Rosenborg-spilleren. (©NTB)


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag