Tettey lukker ørene for rykter

Foto: Gorm Kallestad/Scanpix

Fokuserer kun på fotballen.

14.06.09 11:04

ROSENBORG - GODSET 3 - 0:

LERKENDAL STADION (Nettavisen): Rosenborgs Alexander Tettey har den siste tiden blitt linket til den spanske toppdivisjonsklubben Almeria, men akkurat de ryktene tar trøndernes midtbanegeneral med knusende ro.

- Jeg har registrert i media at de visstnok har hevet budet. Noe mer vet jeg ikke og har ikke tenkt å bry meg særlig om det før det eventuelt blir noe håndfast å ta stilling til. Jeg fokuserer på å vinne fotballkamper med Rosenborg. Det som skjer utenom er ikke mitt bord, slår han fast.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Tvang Godset i kne
Tettey blir imidlertid mer snakkesalig da fokus blir skiftet til seieren mot Strømsgodset. For den smakte utrolig godt, ifølge 23-åringen.

- Kamper der vi jobber på og sakte, men sikkert tvinger motstanderne i kne, er utrolig artige å vinne. Vi var fullstendig overlegne i banespillet og det måtte jo bli mål til slutt. Tror sannelig jeg skal feire med en stor brus i kveld, smiler han.

Smiler gjør også sjefen selv. Erik Hamrèn er strålende fornøyd med tre nye poeng, selv om seieren satt langt inne.

Klikk på bildet for å forstørre.

- Vi skapte sjanser hele kampen igjennom og det er et stort pluss. Var rimelig trygg på at vi skulle vinne, men jeg ble likevel utrolig lettet og glad da Steffen satte inn 1-0, sier RBK-bossen, som er meget godt fornøyd med sine elevers innsats mot drammenslaget.

Vinnerlag
- I dag synes jeg vi framsto som et vinnerlag. Spillerne jobbet knallhardt og ville virkelig ta full pott i denne kampen. Det liker jeg, sier Hamrèn.

Fornøyd var også kollega Ronny Deila – til det gjensto ti minutter. Selv om mannskapet hans ikke produserte en eneste målsjanse.

- Vi kom hit for å gjøre en solid forsvarskamp. Lenge holdt vi laget samlet og jobbet knallhardt defensivt. Men til slutt tok kreftene slutt og da ble det lett match for Rosenborg, som vant fullt fortjent. Vi måtte betale dyrt for å ha spilt to kamper på tre dager, sier han.

Godset-treneren mener Kim André Madsens skade kom svært ubeleilig og hadde betydning for kamputfallet.

- Da han gikk av banen med skuldra ut av ledd mistet vi noe av den stramme forsvarsformasjonen vi hadde i de første to tredelene av kampen. Synd både for oss og Kim André, men sånn er dette gamet, sier Deila.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.