RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

Tettey melder forfall

Sist oppdatert:
Én ut og to inn i den norske troppen i løpet av det siste døgnet.

Det har vært mye utskiftninger i den norske troppen de siste dagene.

Mandag kveld ble Simen Brenne fra Odd kalt inn i troppen, mens det tirsdag ble klart at Stabæk-keeper Jon Knudsen også slutter seg til troppen som møter Portugal på lørdag og Litauen på tirsdag.

Men senere på tirsdag sendte Norges Fotballforbund (NFF) ut en pressemelding som forteller at midtbanespilleren Alexander Tettey likevel ikke blir med til sydligere strøk.

Rennes-spilleren må melde forfall på grunn av skade, og mister begge de to kampene mot henholdsvis Portugal og Litauen.

Nettavisen kommer tilbake med mer fra landslaget senere.

- Morsomt med opptur
Når det gjelder Jon Knudsen, har burvokteren slitt mye med skade denne sesongen. Veteranen brakk fingeren på trening i forkant av møtet med Danmark tidligere i år og Norges førstekeeper gikk også glipp av den kampen.

Nå er han imidlertid friskmeldt av bæringenes keepertrener Pål Albertsen, melder klubben på sin nettside tirsdag ettermiddag.

- Jeg har fått muligheten til å bli med landslaget mot Portugal, og det setter jeg pris på, forteller Jon Knudsen.

- Jeg kommer til å gi jernet. Det er morsomt å få en opptur igjen etter å ha hatt en del nedturer nå i det siste, fortsetter han.

Det norske landslaget er for tiden samlet i Oslo og reiser videre til Portugal torsdag.

Bugge og Jarstein
Det har den siste tiden vært mye debatt rundt hvem som burde vokte målet i Knudsens fravær. Moldes Espen Bugge Pettersen og Vikings Rune Jarstein har kjempet om keeperplassen.

Ingen av de har imidlertid imponert nevneverdig i serien den siste tiden og forrige serierunde måtte Pettersen se fem baller forbi seg mot Haugesund.

Jarstein spilte heller ingen optimal kamp da hans Viking røk 2-0 borte mot Aalesund søndag. Siddisene ligger i tillegg helt sist på tabellen etter ni serierunder.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere