*Nettavisen* Sport.

Tettey nærmer seg Premier League

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)

- Bestemmer seg raskt, sier rådgiveren.

23.08.12 22:39

Rennes-spiller Alexander Tettey nærmer seg en overgang til den engelske Premier League-klubben Norwich, melder Adressa torsdag kveld.

- Vi har vært i Norwich i dag og sjekket forholdene. Det er ikke skrevet under noen kontrakt, men det kan skje, sier Tetteys rådgiver Bjørn Tore Kvarme til adressa.no.

Kan skje raskt
- Når bestemmer han seg?

- Det vil skje raskt, men han må finne ut hvilken klubb som passer ham. Det kan bli Norwich, men som sagt er ikke noe underskrevet med noen, sier Kvarme til avisen.

Tettey gikk fra Rosenborg til Rennes i 2009, og den franske klubben betalte 40 millioner for trønderens signatur. Hva Norwich må ut med for å hente Tettey til England er ikke kjent, men det vil trolig bli langt mindre enn 40 millioner.

Tetteys kontrakt går nemlig ut i juni 2013.

PS. Se nyhetsreportasjer fra Premier League i videospilleren til høyre for denne artikkelen.

Vil bort
Den norske landslagsspilleren har tidligere i august innrømmet at han vil bort fra fransk fotball.

Han sliter med å få spilletid i Rennes, i konkurranse med spillere som den franske stjernen Yann M'Vila. Tettey har spilt en del av treningskampene hvor Rennes har spilt med to ankere på midtbanen, men normalt bruker klubben kun én.

- Vi er fire spillere som kjemper om én eller to posisjoner. Det sier seg selv at det ikke er den enkleste plassen å få masse spilletid i, sa Tettey tidligere i august.

Norwich åpnet Premier League med 0-5-tap mot Fulham. Manager er Chris Hughton. Også den tyrkiske klubben Kasimpasa skal være ute etter nordmannens signatur.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.