RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tettey-skudd startet dramatisk snuoperasjon

Foto: Pa Photos
Sist oppdatert:
Norwich fikk fart på seg mot slutten av kampen, og slo ut Tottenham av ligacupen.

NORWICH-TOTTENHAM 2-1:

Norwich, uten Alexander Tettey fra start, tok imot Tottenham på Carrow Road for å kjempe om en plass i kvartfinalen i ligacupen på onsdag.

Begge lag stilte med relativt sterke lag, men førsteomgangen ble likevel ikke en særlig severding opplevelsen.

Tottenham var imidlertid det beste laget, og skapte noen sjanser som kunne resultert i scoring. Spesielt Gareth Bale var livlig i den første omgangen.

Og i annenomgang fikk han hull på byllen. Bale dro seg inn i banen og banket til med høyrebeinet. Ballen gikk inn i det nærmeste hjørnet, og dermed sto det 1-0 til Tottenham.

Tottenham så ut til å kontrollere inn til seier, men like før slutt begynte dramatikken.

I det 83. minutt sendte Alexander Tettey et skudd mot mål. Ballen gikk via Jan Verthongen og i mål, noe som ble regnet som et selvmål.

Og bare tre minutter senere var kampen skudd. Hugo Lloris reddet en heading, men Simeon Jackson var først på returen og banket ballen i mål.

Men dramatikken var ikke over enda. Like før slutt fikk Clint Dempsey sjansen til å uligne da Tottenham fikk straffespark. Men amerikaneren bommet, og dermed ble Norwich som gikk videre til kvartfinalen i ligacupen.

- Vi viste mye karakter ved å komme tilbake. Vi forandret systemet, og fikk sjansene da vi trengte dem, uttalte Norwich-manager Chris Hughton etter kampen, ifølge BBC.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere