Tevez: - Tøft i England

Javier Mascherano (bak) debuterer for Liverpool lørdag i hjemmekampen mot Sheffield United.

Javier Mascherano (bak) debuterer for Liverpool lørdag i hjemmekampen mot Sheffield United. Foto: GLENN CAMPBELL/SCANPIX

Carlos Tevez sliter i West Ham. - Få unna ballen, eller bli spist levende, er argentinerens inntrykk av engelsk fotball.

23.11.06 11:49

Den argentinske landslagsspissen innrømmer at han har latt seg overraske over det tøffe fysiske spillet i England etter overgangen til West Ham i august.

- Engelsk fotball er svært fysisk og man må være rask, sier 22-åringen i et intervju med Radio Mitre i hjemlandet.

Overbeviser ikke
Så langt har verken Tevez eller landsmannen Javier Mascherano overbevist for London-laget etter den uventede overgangen fra brasilianske Corrinthians.

- Både jeg og Mascherano visste det kom til å bli vanskelig, og at vi bare måtte være tålmodige. Men jeg hadde ikke trodd det skulle være så vanskelig. En ser jo nesten ikke noe dribling her, man må få ballen unna på ett touch, ellers eter de beina dine, sukker han.

- Det finnes jo ikke små forsvarere, alle er storvokste. Man må være i 100 prosent fysisk stand for å spille, sier Tevez, som likevel mener han har vokst som spiller etter overgangen.

- Å spille i England har forbedret meg. I Sør-Amerika kan en fremheve seg hvis teknikken er god, men det nytter ikke her. Jeg må bare være tålmodig og fortsette å lære, mener han.

Forsvinner?
West Ham ble denne uken solgt til et islandsk konsortium for i underkant av én milliard kroner. En grupperingen ledet av iranskfødte Kia Joorabchian var lenge favoritt til å overta kontrollen med klubben, men kom aldri med noe bud.

Joorabchian var tidligere sjef for Media Sport Investment-gruppen, som kjøpte opp Corinthians i 2004. Han er også mannen som hentet de to argentinerne til London.

Nå spekuleres det i om Tevez og Mascheranos opphold i West ham kan bli av den kortvarige arten, men selv avviser 22-åringen at han er på vei bort fra Upton Park.

- Jeg har ikke hørt noe om det. Alle spør om vi blir værende, men vi fokuserer på å trene hardt videre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.