RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tevez på tjuvperm

Foto: STRINGER AFGHANISTAN ADMIN (Reuters)
Sist oppdatert:
Skulle vært på City-trening, men stakk til Argentina i stedet.

(ANB) Som følge av kommende helgs landskamper er det halvannen uke til neste serierunde i den engelske eliteserien. Tevez trodde åpenbart at det innebar noen fridager, skriver den britiske storavisen The Daily Telegraph.

Tirsdag skal argentineren ha satt seg på et fly til hjemlandet – uten å ha fått reisen godkjent av klubben i forkant. Britiske medier hevder i stedet at Roberto Mancini skal ha nektet spissen å reise.

Det brydde åpenbart ikke Tevez seg nevneverdig om.

Rasende ledelse
City-ledelsen oppgis nå å være rasende på spissen – men ingen vil sette ord på det.

I stedet sier en talsmann for klubben til The Sun at man forventer å ha Tevez på plass på treningsanlegget Carrington onsdag.

- Carlos kom tilbake fra sin siste reise til Argentina og var ikke i kampform. Trenerne har derfor satt opp et treningsprogram sånn at han skal komme i toppform igjen. Carlos har tatt noen skritt på veien, og vil ventelig gjenoppta treningen på Carrington etter én dag med hvile, lyder uttalelsen.

Carlos Tevez har ikke spilt for Manchester City siden han havnet i klammeri med manager Mancini i mesterligakampen mot Bayern München 27. september. Tevez skal ha nektet å bli byttet inn på Allianz Arena – hvorpå en rasende Mancini gjorde det klart at Tevez hadde spilt sin siste kamp under hans ledelse.

Aksepterer boten
Nylig ble det klart at argentineren måtte betale en bot tilsvarende to ukelønner for opptrinnet – en straff hovedpersonen tirsdag opplyste at han aksepterer.

Nå spørs det om Tevez kan vente seg to nye ukelønner i bot – for å ha reist til hjemlandet uten klubbens godkjennelse.

Siste ord i Tevez-sagaen er neppe sagt. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere