RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøft for Myhre mot Liverpool

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Thomas Myhre ble raskt svett mot Craig Bellamy og Liverpool i sesongdebuten i Premier League.

CHARLTON - LIVERPOOL 0-3: Endelig fikk Thomas Myhre sjansen i Charltons mål. Årsaken var at førstekeeper Scott Carson er på lån fra nettopp Liverpool, og han var da ikke spilleberettiget til lørdagens kamp.

Og den norske landslagskeeperen fikk virkelig testet seg mot et Liverpool på vei mot storformen. Allerede etter tre minutters spill måtte Myhre kapitulere. Den tidligere Liverpool-forsvareren Djimi Traore traff Pennant med et høyt spark, og dommeren pekte på straffemerket. Xabi Alonso plasserte ballen midt i mål etter at Myhre hadde kastet seg til venstre.

Stormløp
En periode var det et eneste gult stormløp mot hjemmelagets mål. Bellamy, Kuyt og Pennant var alle nære å doble ledelsen, men stolper og en god nordmann i mål holdt liv i oppgjøret.

Mens Liverpool sløste med sjansene, hadde Charlton tre store muligheter til å komme à jour. En utligning hadde vært et lite ran, og slik skulle det heller ikke gå. Livlige Bellamy - en av banens dominerende aktører - la på til 2-0, før Gerrard satte punktum like før slutt med bortelagets tredje mål.

- I kamper som dette må man utnytte sjansene. Og vårt problem var lenge at vi ikke klarte å få det andre målet, sa manager Rafa Benitez etterpå, ifølge Sportinglife.

Det var lite Thomas Myhre kunne gjort med scoringene, og han hadde flere kvalifiserte redninger. Så spørs det om innsatsen holder til fornyet tillit når Carson er tilbake.

Charlton står med tolv tap på atten kamper, og dermed med begge beina i nedrykksgjørma.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere