RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tøft utgangspunkt for Wæhler & co.

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
City ble en hard nøtt å knekke på City of Manchester Stadium.

MANCHESTER CITY - AALBORG 2-0:

Det ble David mot Goliat når City tok imot Aalborg til dyst i åttedelsfinalen i Uefa-cupen torsdag. Kjetil Wæhler spilte ikke oppgjøret på grunn av en lyskeskade, og VIF-utleide Luton Shelton fikk ikke til mye mot engelskmennene.

City tok en tidlig ledelse da Felipe Caicedo allerede etter åtte minutter vendte bort Michael Jakobsen og satte inn 1-0. Når Shaun Wright Phillips doblet ledelsen etter en drøy halvtimes spill ble det heller ikke lettere for danskene.

Gjestene fikk ikke mye spillerom mot fysisk overlegne City og maktet ikke komme til de store sjansene på City of Manchester Stadium. Dermd har blåtrøyene et godt utgangspunkt foran returoppgjøret om en uke.

City peker seg ut som en av de store favorittene i Uefa-cupen etter at stjernegalleriet til AC Milan røyk ut mot Werder Bremen. Hardtsatsende City er akterutseilt i Premier League denne sesongen, og dermed kan det bli en ekstra gulrot med en triumf i Uefa-cupen.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere