RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thatcher suspendert av City

Sist oppdatert:
Ben Thatcher ble fredag kveld suspendert av Manchester City.

Thatcher slo Portsmouth-spilleren Pedro Mendez i bakken med strak arm da lagene spilte 0-0 onsdag kveld. Mendez endte på sykehus, mens Thatcher kun fikk gult kort for hendelsen. Fotballforbundet og politiet etterforsker imidlertid saken.

Så lenge Citys egen etterforskning av hendelsen også pågår, vil han nå ikke få spille.

- Manchester City kan bekrefte at Ben Thatcher er blitt suspendert fra førstelagsspill så lenge klubbens interne granskning av det som skjedde pågår. Thatcher vil derfor ikke spille lørdagens hjemmekamp mot Arsenal. Han er helt enig i denne avgjørelsen, heter det i en pressemelding fra City.

I tillegg ble det fredag kveld kjent at det engelske forbundet åpner sak mot Thatcher. Han fikk gult kort for hendelsen, og normalt er det ikke lov å omgjøre gule kort til noe verre. Likevel er det det som nå skjer.

- Vi ser dette som en eksepsjonell hendelse. Det er så alvorlig at hvis han hadde fått rødt kort for hendelsen, så ville det uansett fortjent ekstra straff, heter det i en uttalelse fra det engelske fotballforbundet.

Se tacklingen her. (ekstern lenke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere