RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Thomas (19) debuterte for Celtic

Foto: Jon-Michael Josefsen, Scanpix.
Sist oppdatert:
Thomas Rogne fikk sine første minutter for Celtic.

Den tidligere Stabæk-spilleren skrev under for Celtic for én måned siden.

Onsdag kveld fikk forsvarsspilleren omsider sin debut.

19-åringen kom innpå etter 62 minutter av hjemmekampen mot Hearts, for en skadet Glenn Loovens, men ifølge BBC hadde Celtic god kontroll også med nordmannen på banen.

Loovens satte inn 1-0 fire minutter etter pause. Ett minutt senere satte så Marc-Antoine Fortune inn 2-0. Celtic jager Rangers i skotsk Premier League, men ligger åtte poeng bak serielederne. Dermed ser det vanskelig ut med tanke på seriegull for Celtic og Rogne i årets sesong.

- Jeg er forsvarsspiller, og det viktigste for meg er å forsvare vårt eget mål. Samtidig er jeg også en forsvarsspiller som liker å spille ballen ut fra forsvaret. Jeg liker at angrep bygges opp fra forsvaret, har Rogne tidligere sagt til skotsk presse.

- Det føles skikkelig bra her i Celtic. Det er en stor klubb med fantastiske fasiliteter, gode trenere, topp spillere og vennlige mennesker, la han til.

PS. Rogne har faktisk fått med seg noen minutter for Celtic tidligere. I en reservekamp mot Blackburn temmet han Blackburn-spissene Jason Roberts og El-Hadji Diouf for noen uker siden. Den kampen endte 0-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere