Gå til sidens hovedinnhold

Thomas (19) debuterte for Celtic

Thomas Rogne fikk sine første minutter for Celtic.

Den tidligere Stabæk-spilleren skrev under for Celtic for én måned siden.

Onsdag kveld fikk forsvarsspilleren omsider sin debut.

19-åringen kom innpå etter 62 minutter av hjemmekampen mot Hearts, for en skadet Glenn Loovens, men ifølge BBC hadde Celtic god kontroll også med nordmannen på banen.

Loovens satte inn 1-0 fire minutter etter pause. Ett minutt senere satte så Marc-Antoine Fortune inn 2-0. Celtic jager Rangers i skotsk Premier League, men ligger åtte poeng bak serielederne. Dermed ser det vanskelig ut med tanke på seriegull for Celtic og Rogne i årets sesong.

- Jeg er forsvarsspiller, og det viktigste for meg er å forsvare vårt eget mål. Samtidig er jeg også en forsvarsspiller som liker å spille ballen ut fra forsvaret. Jeg liker at angrep bygges opp fra forsvaret, har Rogne tidligere sagt til skotsk presse.

- Det føles skikkelig bra her i Celtic. Det er en stor klubb med fantastiske fasiliteter, gode trenere, topp spillere og vennlige mennesker, la han til.

PS. Rogne har faktisk fått med seg noen minutter for Celtic tidligere. I en reservekamp mot Blackburn temmet han Blackburn-spissene Jason Roberts og El-Hadji Diouf for noen uker siden. Den kampen endte 0-0.

Reklame

NÅ: Stor vinterkampanje med supergode priser

Kommentarer til denne saken