Tidenes særeste utvisning

Foto: Faksimile: YouTube

En australsk fotballspiller ble utvist fordi han hadde en litt for intim piercing. Se video!

24.06.11 08:39

En amatørspiller i Melbourne ble truffet av ballen på et sted sola sjelden skinner, fikk vondt og måtte dra ned shortsen for å sjekke at piercingen fortsatt var på plass.

Da oppdaget også dommeren piercingen.

Står i regelverket
Aaron Eccleston, som spilte for Old Hill Wanderers mot reservelaget til Swinburne-universitetet, fikk sitt andre gule kort. Kampen var fortsatt i første omgang.

Ifølge The Sydney Morning Herald oppsto situasjonen mens Eccleston lå på gresset og vred seg i smerte. Ifølge en motspiller, så dommeren piercingen da Eccleston instinktivt dro ned shortsen for å sjekke at den fortsatt var på plass.

Eccleston fikk sitt andre gule kort og dermed rødt kort da han nektet å fjerne den.

Regelverket forbyr spillere å ha på seg gjenstander som klokker og smykker, som kan «være farlig for dem selv eller andre spillere».

Hva vil mamma si?
- Jeg tror ikke at moren min kommer til å være spesielt fornøyd, uttalte Aaron Eccleston på Twitter da han så hvor raskt historien spredte seg til aviser og nettsteder over hele verden.

Klubben har lagt ut en uttalelse på sin nettside, hvor den forteller at «i første omgang ble spilleren truffet av ballen i lysken, og gikk av banen for å få behandling. På dette tidspunkt ble dommeren gjort kjent med at han hadde en kroppspiercing. Han fikk dermed to gule kort. Først for å gå utpå banen igjen uten dommerens tillatelse og deretter fordi han ikke kunne bevise at han hadde fjernet piercingen».

Samtidig aksepterte klubben at dommeren hadde fulgt fotballens regelverk og ba om unnskyldning for den negative oppmerksomheten som hendelsen har gitt.

HTML EMBED

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag