RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidenes særeste utvisning

Foto: Faksimile: YouTube
Sist oppdatert:
En australsk fotballspiller ble utvist fordi han hadde en litt for intim piercing. Se video!

En amatørspiller i Melbourne ble truffet av ballen på et sted sola sjelden skinner, fikk vondt og måtte dra ned shortsen for å sjekke at piercingen fortsatt var på plass.

Da oppdaget også dommeren piercingen.

Står i regelverket
Aaron Eccleston, som spilte for Old Hill Wanderers mot reservelaget til Swinburne-universitetet, fikk sitt andre gule kort. Kampen var fortsatt i første omgang.

Ifølge The Sydney Morning Herald oppsto situasjonen mens Eccleston lå på gresset og vred seg i smerte. Ifølge en motspiller, så dommeren piercingen da Eccleston instinktivt dro ned shortsen for å sjekke at den fortsatt var på plass.

Eccleston fikk sitt andre gule kort og dermed rødt kort da han nektet å fjerne den.

Regelverket forbyr spillere å ha på seg gjenstander som klokker og smykker, som kan «være farlig for dem selv eller andre spillere».

Hva vil mamma si?
- Jeg tror ikke at moren min kommer til å være spesielt fornøyd, uttalte Aaron Eccleston på Twitter da han så hvor raskt historien spredte seg til aviser og nettsteder over hele verden.

Klubben har lagt ut en uttalelse på sin nettside, hvor den forteller at «i første omgang ble spilleren truffet av ballen i lysken, og gikk av banen for å få behandling. På dette tidspunkt ble dommeren gjort kjent med at han hadde en kroppspiercing. Han fikk dermed to gule kort. Først for å gå utpå banen igjen uten dommerens tillatelse og deretter fordi han ikke kunne bevise at han hadde fjernet piercingen».

Samtidig aksepterte klubben at dommeren hadde fulgt fotballens regelverk og ba om unnskyldning for den negative oppmerksomheten som hendelsen har gitt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere