RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere Brann-kaptein håper gamleklubben rykker ned

HÅPER PÅ BRANN-NEDRYKK: Tidligere Brann-kaptein Atle Torvanger.
HÅPER PÅ BRANN-NEDRYKK: Tidligere Brann-kaptein Atle Torvanger. Foto: Eystein Hanssen (NTB scanpix)
- Jeg håper absolutt det, sier Atle Torvanger.

Søndag håper Atle Torvanger at Sogndal vinner mot laget han var en del av i fire år, flere av dem som kaptein. Røttene i Sogn og Fjordane veier tyngre.

Torvanger har en fortid i både Brann og Sogndal. Han var i bergensklubben i fire år, men ni år hos saftbygdas stolthet veier likevel tyngre når de to lagene møtes på Brann Stadion søndag.

- Jeg håper absolutt at Sogndal holder seg, dessverre på bekostning av Brann. Jeg bor i Sogndal, og hjertet mitt er der, sier han til NTB.

- Jeg synes det er synd hvis Brann skulle gå ned, men én av klubbene ender på direkte nedrykk samme hva.

Karadas-savn

51-åringen har fra tilskuerplass fulgt samtlige av Sogndals hjemmekamper denne sesongen. Etter en lovende vår mener han tapet av Azar Karadas har vært vanskelig.

- Han var en lederfigur og viktig for gjengen. Det var nok merkbart. De har spilt noen gode hjemmekamper, men i sumpen har man ikke marginene med seg.

- Hva med Brann?

- Jeg føler de har en litt for overambisiøs spillestil med tanke på spillermaterialet. Det er lite framdrift, og de er omstendelige. De etablerte spillerne har sviktet litt, oppsummerer Torvanger.

- Brann favoritt

Søndagens kamp har en tung tåke av alvor hengende over seg. Med Sogndal-seier vil Brann garantert spille i 1. divisjon neste år. Andre resultater vil føre til at spenningen lever helt til siste runde.

- Brann må ha favorittstempelet ut fra historiske resultater i Bergen. Sogndal har vel hatt en dårligere høstsesong enn Brann også. Men det er en åpen kamp med et lite favorittstempel på Brann, avslutter Torvanger, som lørdag reiser til Bergen for å se en av sesongens viktigste kamper. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere