*Nettavisen* Sport.

Tidligere Chelsea-stjerne i strupen på Jarstein

I KRANGEL: Keeper Rune Almenning Jarstein fikk høre det av Salomon Kalou på Hertha Berlin-trening i helgen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Hertha-kapteinen måtte skille de to kamphanene.

10.07.17 12:18

Rune Almenning Jarstein kranglet med tidligere Chelsea-spiller Salomon Kalou på første dag av Hertha Berlings sesongoppkjøring.

Ifølge Eurosport, som har sitert den tyske avisen Bild, kjeftet den norske landslagskeeperen på Kalou da 31-åringen mistet ballen på trening. Kalou svarte med å løpe 20 meter, ta tak i genseren til keeperen og gi ham en skjennepreken.

Ifølge Bild måtte kaptein Vedad Ibisevic inn og skille de to.

– Salomon likte nok ikke tonen til Rune. Jeg likte det jeg så, det viser at vi har et lag med ledere, sier Hertha-trener Pal Dardai til Bild, ifølge Eurosport.

– Det så kanskje litt voldsomt ut. Rune klaget fordi han ville ha meg til å spille raskere, så jeg ga ham bare min mening. Vi har skværet opp og jeg har ikke noe problem med Rune, sier Kalou.

Hertha Berlin startet oppkjøringen sin søndag. Den tyske klubben, som også har Per Ciljan Skjelbred i troppen, sesongåpner mot Stuttgart 19. august.

(©NTB)

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag