RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere fotballstjerne narkotikatiltalt

NARKOTATT: Tidligere stjernespiss Adriano.
NARKOTATT: Tidligere stjernespiss Adriano. Foto: Felipe Dana (Ap / NTB scanpix)
Mer trøbbel for bråkmaker.

Adriano, tidligere brasiliansk landslagsstjerne i fotball er i hardt vær, etter at han er blitt tiltalt for narkotikaforbrytelser i hjembyen Rio.

32-åringen som er spiss, har tidligere spilte for Inter Milan, Fiorentina, Parma og Roma. Han forsøker nå å bygge opp en ny karriere i Frankrike, men er tiltalt for å ha kjøpt en motorsykkel i 2007. Denne sykkelen skal senere ha blitt brukt til narkotikahandel i favelaen Vila Cruzeiro, der han vokste opp.

Dersom han skulle bli funnet skyldig i det han står tiltalt for, risikerer han inntil 15 års fengsel.

Aktor i saken mot ham ba ikke om at han skulle varetektsfengsels da saken var for retten nylig, men Adriano ble bedt om å levere inn passet sitt. Det kan bety at han vil få problemer med å få karrieren sin på skinner igjen i Frankrike, der han visstnok skal ha vært i tett kontakt med 2. divisjonsklubben Le Havre.

Angriperen spilte 48 kamper på det brasilianske landslaget, og han klarte å score 27 mål i løpet av disse kampene. Den forrige klubben han spilte for var Atletico Paranaense i hjemlandet, men kontrakten med denne klubben løp ut for seks måneder siden. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere