RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere Godset-mann snakker ut om fyll og festing


PÅ LÅN I GODSET: Francsico Junior under tiden i norsk fotball.
PÅ LÅN I GODSET: Francsico Junior under tiden i norsk fotball. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg festet, sov lenge og drakk alkohol, innrømmer han.

Den portugisiske midtbanemannen Francisco Junior ble hentet til Strømsgodset før 2014-sesongen på lån. Han kom fra Everton.

23-åringen fikk med seg totalt 15 kamper for drammensklubben og scoret ett mål, men ble på ingen måte noen stor suksess i norsk fotball.

Han har senere også vært på lån i Port Vale, uten å lykkes og gjennombruddet i Everton ser ut til å sitte langt inne for spilleren.

Francisco Junior ble i sine yngre dager sett på som et stort talent. Han er et produkt va akademiet til Benfica og var en stund svært aktuell for Manchester City, etter et prøvespill. I 2012 endte han i stedet hos Everton. Liverpool-klubben hentet han gratis fra Benfica.

- Festet og drakk
23-åringens utvikling har imidlertid ikke gått som planlagt og nylig gikk han selv ut i sosial medier og forklarte hvordan det har gått galt.

Ifølge lokalavisen Liverpool Echo mener Francisco Junior at fyll, festing og dårlige venner har hindret ham fra å ta nye steg på fotballbanen.

- Først nå forstår jeg at mange av de jeg har kalt mine venner, ikke er venner. Jeg sluttet å oppføre meg profesjonelt. Jeg festet, sov lenge og drakk alkohol, fordi jeg trodde at talentet mitt var nok til å lykkes. Jeg tok feil. De jeg kalte venner, snakker nå dritt om meg bak ryggen min. De har solgt historier om meg til pressen bak min rygg, skriver Junior.

Innlegget på Instagram er skrevet på gebrokken engelsk.

- Jeg er ikke stolt av min egen oppførsel. Hadde jeg oppført meg mer profesjonelt, kunne jet vært på et annet nivå nå. På den andre siden, så angrer jeg ikke, fordi jeg lærer alltid av mine egne feil, skriver han.

- Gir ikke opp
23-åringen skriver videre at han ikke har gitt opp fotballdrømmen.

- Jeg vil at dere alle skal vite at jeg kommer til å lykkes. Det kan skje her i Everton eller et annet sted. Jeg vil takke Gud for at han alltid har støttet meg og familien min. Jeg har lært og har riktig fokus nå, skriver han.

Spilleren forteller også at morens død for tre år siden har preget ham.

- Det er bedre å innse sine feil sent enn aldri. Etter at jeg mistet moren min for tre år siden, kollapset min verden. Jeg har bodd alene i nesten ni år uten familie og ingen rundt meg har gitt meg støtte.

Får støtte
Etter at fotballspilleren la ut dette innlegget i sosiale medier, har han fått god støtte av fansen til Everton og andre som har lest det.

Francisco Junior har fått tildelt nummer 55 for Everton den kommende sesongen, kun én spiller i troppen har et høyere nummer.

23-åringen er født i Guinea-Bissau, men har spilt aldersbestemt landslagsfotball for Portugal. Han skrev under på en avtale som varer til sommeren 2016 da han signerte for Everton tilbake i 2012.

Han har totalt fått to kamper for de blå fra Liverpool.

Midtbanespilleren har senere slettet meldingen han la ut på Instagram, men da hadde den allerede spredd seg raskt i sosiale medier.

MELDING: Evertons Francisco Junior la ut denne meldingen.


Husk at du kan opprette et lag i Nettavisens Fantasy Premier League! Registrer deg her: http://prnv.silentmanager.org/

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere