*Nettavisen* Sport.

Tidligere landslagsspillere gjør comeback

COMEBACK: Fredrik Strømstad og Kristofer Hæstad gjør comeback, Her er de sammen med Morten Gamst Pedersen og John Carew under nasjonalsangene før EM-kvalifiseringskampen mot Moldova. Foto: Håkon Mosvold Larsen (NTB scanpix)

Snører på seg fotballskoene og er klare for fjerdedivisjon.

13.03.15 13:34

De tidligere Start- og landslagsspillerne Fredrik Strømstad og Kristoffer Hæstad skal gjøre comeback. Nå skal de spille på fjerdedivisjonslaget Donn 2 i hjembyen Kristiansand.

- Det bli veldig gøy. Det er en del år siden vi spilte sammen, men vi kjenner hverandre godt. Doffen trener nok litt mer enn meg. Han kan løpe, mens jeg står i midtsirkelen, sier Fredrik Strømstad til Kristiansand Avis.

For ti år tilbake spilte de sammen på Start som tok sølv i Tippeligaen, og har til sammen 274 kamper mellom dem for Sørlandsklubben.

Kristoffer Hæstad ble i sommer frigitt fra Vålerenga, mens Strømstad la opp i 2012 etter en siste sesong med gamleklubben Start.

Nå er ikke lenger ambisjonsnivået like høyt.

- Vi skal ha det gøy, først og fremst. Laget består av mange gamle fotballspillere som ikke har den beste kondisen, men som er flinke til å spille fotball. Det er folk som har spilt masse. Vi skal bite fra oss noenlunde, og det er ikke så viktig med tabellen, sier Strømstad.

Midtbanespiller Hæstad var en spiller som var kjent for sin energiske spillestil og hans enorme vinnervilje. Nå er i midlertidig det sosiale mer viktig for den tidligere utenlandsproffen.

- Det er vanskelig å si noe om ambisjoner med tanke på at ikke vi har satt en komplett spillerstall. Det er det sosiale aspektet som er viktigst for min del. Men når jeg først tar på meg skoene, så skal jeg gi alt i kamp, sier Hæstad.

Kristoffer Hæstad har 28 kamper med flagget på brystet. Han har også spilt for klubber som Start, Vålerenga, i tillegg hadde han et kort låneopphold i Wigan.

Fredrik Strømstad har tidligere spilt for Bærum, Start og Le Mans. Han har 18 landskamper for Norge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.