RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere Lyn-profil til storklubb

Foto: Scanpix/Erlend Aas
Sist oppdatert:
- Jeg er henrykt over å signere, sier Chinedu Obasi Ogbuke.

Chinedu Obasi Ogbuke gjorde seg bemerket som en hurtig og målfarlig angrepsspiller da han spilte for Lyn i Tippeligaen mellom 2005 og 2007.

Nigerianeren har vært lånt ut fra Hoffenheim til Schalke denne sesongen og har imponert såpass at den tyske storklubben nå blar opp 5 millioner euro for å sikre seg en permanent avtale.

Schalkes sportsdirektør Roman Neuestadter er godt fornøyd med å knytte til seg den tidligere tippeligaprofilen fram til 2015.

- Han passer godt hos oss. Derfor har vi bestemt oss for å benytte oss av kjøpsopsjonen vi sikret oss med låneavtalen, sier Neustader ifølge Bild.

- Han er en veldig viktig spiller og kan spille både som offensiv midtbane på begge sider av banen.

25 år gamle Ogbuke, som spilte det siste kvarteret av Schalkes 2-0-seier mot Leverkusen i helgen, gleder seg til å fortsette karrieren i klubben de neste årene.

- Jeg er henrykt over å være i Schalke. Det er virkelig en stor klubb og et godt lag som alltid kan være med og kjempe om titler, sier han til Bild.

Schalke 04 ligger for øyeblikket på tredjeplass i Bundesliga og har gode muligheter for å kvalifisere seg for neste års Champions League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere