RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Tidligere Tippeliga-profil til Frigg

Sist oppdatert:
- Han er en vinnerskalle, sier Frigg-trener Magnus Aadland.

Kristian Flittie Onstad skal i 2013 spille for 2. divisjonsklubben Frigg. Onstad har allerede trent med klubben en stund, og har nå skrevet under, skriver klubben på sine hjemmesider.

Frigg-trener Magnus Aadland er veldig fornøyd med signeringen.

- Dette er noe vi har jobbet med en stund. Vi er meget godt fornøyd med å få inn Kristian. Han er en type vi trenger. Vi har vært ute etter å hente spillere i forsvarsleddet, sier Aadland til Nettavisen.

Treneren mener Onstad kan være et godt tilskudd i spillergruppen.

- Han er fantastisk å ha på treningsfeltet. Alle løfter seg opp når han er med, forteller treneren.

Treneren kan fortelle videre om en motivert Onstad som nå er klar for klubben.

- Kristian er en vinnerskalle, og det er veldig positivt for oss. Han kommer hit for å vinne fotballkamper. Han drar ikke hit for å trappe ned, slår Aadland fast.

I fjor spilte Onstad for Ullensaker/Kisa. Han spilte fast for Jessheim-klubben, og startet 27 av 30 kamper i Adeccoligaen. Onstad var også delaktig i kvalikkampene, der Ull/Kisa var nære Tippeliga-plass, før de tapte mot Sandnes Ulf.

Tidligere har 28-åringen spilt Tippeliga-fotball for Lyn. Han fikk med seg 73 kamper for Lyn fra 2001 til 2006. Turen gikk derfra til Esbjerg i Danmark, der han også var en viktig brikke. Før Ull/Kisa har han vært innom Brann, Stabæk og Raufoss.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere