RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

ALVORLIG SYK: Tidligere Manchester United-spiller Liam Miller, her i duell med Manchester Citys Antoine Sibierski i 2004.
ALVORLIG SYK: Tidligere Manchester United-spiller Liam Miller, her i duell med Manchester Citys Antoine Sibierski i 2004. Foto: Paul Barker (AFP)

Tidligere United-spiller Liam Miller kjemper for livet

Sist oppdatert:
36-åringen skal være rammet av kreft i bukspyttkjertelen.

Det melder The Sun mandag.

Det er ikke bekreftet, men ifølge avisen skal Miller, som spilte ni ligakamper for Manchester United i perioden 2004 til 2006, være rammet av bukspyttkjertelkreft.

Ifølge Store Medisinske Leksikon er bukspyttkjertelkreft er en av de alvorligste kreftformene. Over 80 prosent av pasientene dør innen ett år.

BBCs Tam McManus røper at Miller nylig har vært i USA for å få behandling. Nå skal han vende tilbake til hjemlandet Irland for å starte kjemoterapi.

Nyheten har kommet som et sjokk på flere av Millers tidligere motspillere og lagkamerater. John Hartson, som i 2009 ble friskmeldt etter å ha lidd av testikkelkreft, var blant de første til å uttale seg.

- Mine tanker er med Liam Miller og hans familie. Jeg håper de kan komme seg gjennom denne vanskelige tiden, skriver Hartson på Twitter.

36-åringen har levd et langt liv i fotballen. Han har spilt for nevnte Manchester United, men har også vært innom klubber som Celtic, Leeds, Sunderland, QPR og danske AGF. Han har i det siste spilt for amerikanske Wilmington Hammerheads.

Totalt fikk han 21 landskamper for Irland.

Miller har fått stor støtte fra fotballfamilien. Her er et knippe av meldingene som er kommet:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere