RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tidligere Vålerenga-spiller dummet seg ut

SKUESPILL: Tidligere Vålerenga-spiller Giancarlo Gonzalez (t.h.) bøtelegges for filming etter denne duellen.
SKUESPILL: Tidligere Vålerenga-spiller Giancarlo Gonzalez (t.h.) bøtelegges for filming etter denne duellen. Foto: Skjermdump CSN
Bøtelegges av det amerikanske fotballforbundet.

Vålerenga ble denne vinteren tvunget til å selge midtstopperen Giancarlo Gonzalez av økonomiske årsaker.

Costaricaneren havnet i Colombus Crew i den amerikanske ligaen MLS og spilte nylig en av sine beste kamper siden overgangen. Det som skjedde i sluttminuttene av møtet med San José Earthquakes overskygger imidlertid alt annet.

Gonzalez, som hadde gult kort fra tidligere i kampen, gikk hardt inn i Chris Wondolowski med albuen. San José-spissen gikk i bakken med et brak, men dommeren fikk ikke med seg episoden.

Han reiste seg derfor opp igjen og ga Gonzalez en ørliten puff med sin høyre hånd. Dytten så ut til å være noe en tøff midtstopper på 1,91 skal kunne tåle, men 26-åringen gikk i bakken som et felt tre.

- Det er det beste skuespillet jeg har sett på en stund, sier kommentatoren, uten at det er lett å være enig i det.

Tirsdag kveld ble det klart at disiplinærkomiteen i MLS har valgt å bøtelegge Gonzalez med et ukjent beløp for å forsøke å lure dommeren.

Kampen mellom Colombus Crew og San José endte 1-1. Colombus leder Eastern Conference etter fem spilte kamper. Lørdag kommer DC United på besøk.

Se video av episoden herMest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere