Til frontalangrep på Andresen

Foto: Svein Ove Ekornesvåg/Scanpix

- Folk flest er lei og gidder ikke bruke tid på å se maling tørke.

01.12.11 09:14

Vålerenga hadde ambisjoner om medalje, men måtte nøye seg med sjuendeplass i årets tippeligasesong.

I cupen røk klubben ut for annendivisjonsklubben Kjelsås, mens man i Europa League røk før greske PAOK i kvalifiseringen.

Nå har en del av supporterne fått nok - i alle fall tidligere talsmann Kjell Grønningen.

«Bohemen oppfordrer alle som er misfornøyde med Martin Andresens regime til å gå ut i gatene og skape en ny vålerengelsk vår!» skriver Grønningen på vegne av bohemen sportspub.

Den tidligere talsmannen i Klanen mener Vålerenga-treneren har fått mer enn nok tid til å gjøre Vålerenga til et topplag.

«Fire år med dette regimet er mer enn nok, se bare på publikumstallene våre, og da snakker vi ikke om "solgte" billetter. Folk flest er lei og gidder ikke bruke tid på å se maling tørke, og tror ikke lenger på fagre løfter om at alt skal bli så mye bedre når bare spillerne får trent litt.» skriver han videre

Han er heller ikke spesielt fornøyd med måten Martin Andresen har tatt vare på klubbens mange talenter.

«Gi oss en trener som kan få ut potensialet til våre yngre "talenter", spillere som alle enten har stagnert eller har blitt solgt eller lånt ut...»

Den tidlige exiten i Europa og tapet for Kjelsås har også bitt seg fast i Grønningens minne.

«For aldri i klubbens historie har noen hatt så mye penger, og brukt så mye penger, uten å fått noe som helst igjen for det. Ut av cupen mot Kjelsås, tidlig exit i Europa, og bak storheter som Odd og Haugesund i serien. Vi er mektig imponerte!» skriver han ironisk.

Videre lover Bohemen fest den dagen Martin Andresen trer til side som manager for Vålerenga.

«Den dagen regimet faller lover Bohemen herved å feire begivenheten med MEGET billige drikkevarer(og gratis kaffe) hele dagen, og dette gjelder for absolutt alle, uansett klubbtilhørighet, kjønn og legning, bare du er over 20 år.»

Hele innlegget kan leses her.

Martin Andresen lar seg imidlertid ikke stresse av Grønningens meninger.

- Han jobber som bartender på Bohemen, og er sikkert flink til det. Han har et image han skal opprettholde, han vil være en «korrekt supporter» i sitt eget bilde. Folk har ulike agendaer. Grønningen er supporter, og ikke opptatt av hvordan VIF skal se ut, eller hvordan man driver en fotballklubb. Det har han ikke peiling på, sier Andresen til VG.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag