*Nettavisen* Sport.

Til frontalangrep på Brendan Rodgers

FÅR DET GLATTE LAG. Tidligere Liverpool-sjef Brendan Rodgers. Foto: Lee Smith (Reuters / NTB scanpix)

Får skylden for at Raheem Sterling ville bort.

I sommer ble det skrevet spaltemeter på spaltemeter om Raheem Sterling og hans problemer med Liverpool og manager Brendan Rodgers.

Unggutten ønsket seg vekk fra Merseyside-klubben og agent Aidy Ward tok alle midler i bruk for å få i stand en overgang bort fra Anfield.

Det endte med at Manchester City bladde opp rundt 50 millioner pund for å sikre seg den talentfulle kantspilleren. Så langt har Sterlings prestasjoner vært ujevne, men et hat trick i helgen viser potensialet.

Etter overgangen fra Liverpool til de lyseblå fra Manchester har det vært stille fra Sterling-leieren, men nå letter agent Ward litt på sløret.

- Ingen god manager
Og Sterlings rådgiver er ikke nådig mot tidligere manager Brendan Rodgers. Nordiren fikk sparken i Liverpool etter 1-1-kampen mot Everton tidligere denne måneden og i ettertid har det kommet fram at Rodgers ikke hadde en spesielt sterk posisjon blant spillerne i storklubben.

Dette bekrefter også Ward overfor Daily Mail tirsdag. Agenten føler at Rodgers var hovedgrunnen til konflikten som oppstod med Sterling.

- Jeg hadde ingen problemer med klubbdirektør Ian Ayre. Jeg hadde en god tone med alle i Liverpool, bortsett fra Rodgers. Han hadde en prestisjetung jobb og masse penger til rådighet, men hvordan klarte han seg? Han er en flink trener, men som manager likte jeg ikke måten han håndterte Raheem, forteller Ward i et eksklusivt intervju med Daily Mail.

Klikk på bildet for å forstørre.

KONFLIKT: Raheem Sterling og Brendan Rodgers kom på kant. Foto: Peter Byrne (Pa Photos / NTB scanpix)

- 50 prosent av spillerne i klubben vil trolig si det samme om Rodgers. Han er ingen god manager. Han er likevel en dyktig trener, gjentar han.

Etter at Rodgers fikk fyken i Liverpool, ble tyske Jürgen Klopp hentet inn som erstatter. Agenten tror Sterling og Klopp hadde vært en god match.

- Den nye manageren og Raheem hadde trolig passet bra sammen. Han er lidenskapelig, disiplinert på riktig måte, full av nye ideer og ikke redd for å prøve nye ting. Klopp kommer til å gjøre det bra i Liverpool, sier Ward.

- Kunne blitt
Ward sier videre at hans klient gjerne ville blitt i Liverpool, men at måten klubben håndterte kontraktforhandlingene på, ikke var akseptabelt.

- Raheem kunne blitt, han burde vært i Liverpool. Men jeg opplevde det slik at de bare ga ham beskjed om å være snill gutt og skrive under på det de la fram. Vi snakket sammen i desember og da ga vi beskjed om at vi ville signere en ny kontrakt, hvis de inkluderte en utkjøpsklausul. Det er helt vanlig med slike klausuler nå for tiden. Liverpool sa nei til det.

Ward avslører videre at kommentarer fra Rodgers rundt Sterlings situasjon til pressen også gjorde sitt til at partene kom på kant.

Nordiren skal ha gitt et inntrykk av at alt var i orden og at en ny kontrakt var nær, men dette er ifølge agenten langt unna det som var sannheten.

Sterlings rådgiver forteller også at hans klient hadde tilbud fra det som kunne krype og gå av storklubber i sommer, men at valget til slutt falt på Manchester City, et valg den unge angriperen nå er meget fornøyd med.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.