*Nettavisen* Sport.

Tilbake i Ballack-kampen

Foto: (foto: scanpix)

Sir Alex Ferguson vil nok en gang kaste seg inn i kampen om å sikre seg underskriften til Bayern Münchens Michael Ballack.

25.01.06 10:38

Ifølge The Sun har Manchester United-bossen fått ytterligere 120 millioner kroner av Glazer-familien å handle for i januar. Paul Scholes er ute av spill for resten av sesongen, og John O'Shea er ute i seks uker etter å ha brukket et ribbein.

Det nærmer seg med andre ord midtbanekrise for Ferguson.

Nå har han seks dager på seg til å hente inn en ny midtbanespiller - og ifølge engelske medier vurderer United-bossen nok en gang å forsøke å hente Michael Ballack til Old Trafford.

Ballacks kontrakt med Bayern München går ut ved sesongslutt, og den tyske klubben kan være villig til å selge playmakeren allerede i januar for å hindre at landslagsspilleren går gratis til en ny arbeidsgiver som Bosman-spiller ved sesongslutt.

Ferguson skal ifølge engelske medier fremdeles også ha Thomas Gravesen på ønskelisten. Den 29 år gamle dansken får lite spilletid i Real Madrid, og den spanske gigant-klubben skal ha gitt ham tillatelse til å forlate spansk fotball om et passende tilbud dukker opp.

Og Ferguson skal ha fått grønt lys fra den mektige Glazer-familien til å styrke stallen ytterligere i januar. Glazer-familien har nylig gitt Ferguson de nødvendige midlene til å hente Patrice Evra og Nemanja Vidic til Old Trafford.

Manchester United møter ønsdag kveld Blackburn og Morten Gamst Pedersen i returmøte i ligacupens semifinale. Den første kampen endte 1-1.

Det er ventet at Sir Alex Ferguson kommer til å starte med Wayne Rooney på høyreflanken og Louis Saha sammen med Ruud van Nistelrooy i angrepet i oppgjøret på Old Trafford.

TV 2 Nettavisen følgerManchester United - Blackburn fra kl. 21:00direkte.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.