Gå til sidens hovedinnhold

Tilbyr Høgmo ny kontrakt

Djurgården vil beholde Per-Mathias Høgmo.

Den svenske storklubben er svært hissige på å sikre seg den norske suksesstrenerens tjenester – også i fortsettelsen. Interessen ble naturligvis ikke mindre av at Høgmo ledet laget til en overraskende 2-0-seier over serieleder Malmö mandag kveld.

Dagen derpå skriver den svenske storavisen Aftonbladet at forhandlingene om en forlengelse av nordmannens kontrakt allerede har startet.

Treårskontrakt
I Djurgården er man svært optimistiske med tanke på å kunne beholde mannen som har fått skuta på rett kjøl etter en miserabel sesonginnledning.

- Når man starter forhandlinger, og begge parter er positive, da er vi optimister, sier sportssjef Anders Grönhagen til avisen.

Den tidligere Fredrikstad-treneren innrømmer gjerne at man vil knytte Høgmo til klubben i et langtidsperspektiv.

- Ja, helst en treårskontrakt, sier han.

Grönhagen bekrefter videre at han håper å ha en avklaring på plass om ikke altfor lenge.

- Per-Mathias skal gi oss et svar i slutten av september. Da skal vi ta en avgjørelse, sier han.

Hemmelighetsfull
Hovedpersonen selv, som også er lansert som høyaktuell til å avløse Egil Drillo Olsen som norsk landslagssjef, holder kortene tett til brystet.

- Jeg har en god dialog med Djurgården. Det er det jeg kan si, sier Høgmo – som ikke vil svare på om han har vært i kontakt med Norges Fotballforbund.

53-åringen har løftet Djurgården ut av nedrykksstriden i Allsvenskan etter at han overtok roret i Stockholm-klubben. Mandagens seier betyr at det i øyeblikket skiller åtte poeng ned til Brommapojkarna under streken.

Det siste er naturligvis musikk i ørene til klubbens trofaste supportere. Under mandagens kamp sang de stadig «Vi vil ha Høgmo kvar, Vi vil ha Høgmo kvar». (ANB)

Reklame

Husker du disse to idiotene?

Kommentarer til denne saken