RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tilgir ikke Rekdal

Foto: BrannTV
Eirik Bakke har fremdeles «alkis-kommentaren» friskt i minne før Aalesund-kampen.

Det ble fullt oppstyr da Ålesund-trener Kjetil Rekdal kalte Eirik bakke for «alkis» på NRK. Bakke, som har en dom på promillekjøring bak seg, skulle på sin side beskyldt AaFK-treneren for å være «feit».

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Deretter fulgte et heller tragikomisk forsøk på å gjøre opp i garderoben.

Bot og bedring?
Kjetil Rekdal fikk én kamps karantene og 10 000 kroner i bot fra fotballforbundet, men selve hendelsen har satt dype spor i dem begge.

- Jeg håper at vi en gang i fremtiden vil ta hverandre i hånden, sa Eirik Bakke dagen etter kampen, men nå har han tydeligvis skiftet mening.

- Det er greit nok at han ba om tilgivelse, men jeg kommer aldri til å ta ham i hånden. Jeg har ingenting mer å snakke med Kjetil Rekdal om. Saken er jeg ferdig med. Jeg vil ikke bruke noe mer tid på den, og jeg er ferdig med ham. Det er ikke noen vits i for ham å si noe mer til meg nå, sier Bakke til Bergensavisen.

- Trenger ikke klappe på hverandre
Kjetil Rekdal står like steilt som Bakke. Han ser heller ingen muligheter for at de skal bli kompiser.

- Jeg ser ikke noe behov for å møtes. Vi skal ikke møtes ute på banen, og trenger ikke å gjøre det utenfor. Jeg tror vi ikke skal bruke mer energi på det. Det som har skjedd, har skjedd og er uinteressant nå. Vi trenger ikke å løpe rundt og klappe hverandre på skulderen, sier Aalesund-treneren.

Bakke innrømmer at han er heltent før lørdagens møte på Color Line Stadion, eller danskebåten, som Aalesunds hjemmearena også kalles. Det blir uansett en tøff kamp siden Brann må vinne kampen for å holde et øye med toppen, mens Aalesund kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere