Gå til sidens hovedinnhold

Tilskuerne flokker til Brann Stadion: - Har ikke noe med Skarsfjords avgang å gjøre

Da Brann tok i mot Hønefoss i sin forrige hjemmekamp fant 9348 tilskuere veien til Brann Stadion.

Publikumssnittet for bergensklubben i år ligger på drøyt 11.000, men det har vært en dalende trend ettersom sesongen har skridd fram og resultatene uteblitt.

I årets siste Tippeliga-kamp ventes derimot snittet å overgås med glans, og selv om det ikke blir fullt hus forventer man færre tomme seter enn på lenge.

På Twitter og diverse nettforum har Brann-supportere ytret at de ikke ønsker å dra på Stadion på kampdag så lenge Rune Skarsfjord har vært sjef, og dette har vært noe av grunnen til at tilskuertallene har blitt lavere utover sesongen.

Nordlendingen gikk som kjent av som Brann-trener tidligere denne uka, og med ett flokker også publikum tilbake til tribunene.

Salgssjef i Brann, Dag Frode Algerøy, mener likevel dette ikke har noe med Skarsfjords avgang å gjøre.

- Jeg vil ikke si at det er slike omstendigheter som er grunnen til at vi venter flere tilskuere. Det kan heller forklares med at vi foran denne kampen har en kampanje gående. Den går enkelt og greit ut på at alle sesongkortinnehaverne har mulighet til å ta med seg opp til fire venner som slipper inn portene gratis, sier Algerøy til Nettavisen.

Nestleder i Brann-Bataljonen, Morten Talhaug, er imidlertid klar på at Rune Skarsfjords avgang følger med en nyvunnet entusiasme.

- Han ble på mange måter symbolet på alt som ikke stemte, og det er klart at det for oss supporteres del er godt å se at det blir tatt grep og at vi blir hørt, sier Talhaug til Nettavisen.

Han har ingen informasjon om hvor mange supportere som har «boikottet» hjemmekamper på grunn av Skarsfjord, men er sikker på at disse vil finne veien tilbake i årets siste kamp.

- Med Skarsfjord borte ser vi framover med entusiasme. Det er veldig gledelig at det blir flere folk på Tromsø-kampen, men dette skal også klubbens stunt ha en del av æren for, avslutter Talhaug.

Reklame

Ny Pyton-bok: Dette er Tommy Sydsæters favoritthistorier med Rhesus Minus

Kommentarer til denne saken