RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tippeliga-spiller utsatt for blind vold

Foto: Alf Ove Hansen/Scanpix
Sist oppdatert:
- Jeg ble overrasket over at slike ting kan skje, sier Start-spilleren.

Start-forsvareren Bård Borgersen ble i juni i år utsatt for vold på åpen gate i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennen fredag.

Borgersen og kona var på vei til et show med Rune Andersen og hadde parkert bilen i sentrum da den 24 år gamle gjerningsmannen og en kamerat kom gående mot Start-spilleren.

- Vi hadde akkurat krysset en gate. Jeg snakket med kona og hørte plutselig en mann som sa «hei du». Det tok ett til to sekunder fra jeg så opp til han slo, sier Borgersen til fvn.no.

24-åringen var ifølge Borgersen tydelig ruset da episoden inntraff, og like etter slaget var politiet på plass å pågrep mannen. Nå havner saken i retten og er berammet til 25. november.

- Jeg ble overrasket over at slike ting kan skje på åpen gate i Kristiansand. Jeg har ikke brukt noe mer energi på det i ettertid før det dukker opp nå, sier Bård Borgersen om episoden.

Start-spilleren forteller videre at han fikk seg en smell, men at det gikk bra. Han poengterer likevel at det kunne gått mye verre, og mener det er ugunstig å ha slike mennesker i bybildet.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere