RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tippeligaens versting er blitt snill

Odd Grenlands Morten Fevang fikk over ti gule kort i fjor. I år står Tippeligaens versting med null. Hva har skjedd?

- Har jeg ikke spilt, mener du? Neida, egentlig har jeg bare gått i meg selv. Jeg har prøvd å unngå de tullete gule. I fjor fikk jeg blant annet gult kort for å sparke bort ballen én gang, og da hadde jeg allerede fem-seks gule. Surt å stå over én kamp etter å ha sparket bort ballen, sier Fevang til TV 2 Nettavisen.

Her ser du oversikten over hvem som har fått gule og røde kort i år.

Tosifret
I fjor fikk Fevang åtte gule kort i Tippeligaen, et par på reservelaget og også ett i cupen. Totalt altså et tosifret antall gule kort.

- Men det har ikke vært et tema før sesongen. Jeg har ikke blitt bedt om å skjerpe meg av klubbledelsen, for å si det sånn. Men jeg bruker hodet mer, sier han.

I Tippeligaen må man stå over én kamp etter tre gule, men Fevang har ingen tro på at han slipper unna suspensjon i år.

- Hehe..det ville i så fall overrasket, og har aldri skjedd for meg før. Men jeg har ikke vært borti så tøffe tak hittil i år, og har vel egentlig ikke fortjent et kort heller til nå, fortsetter han.

- Men jeg har ikke endret spillestil, og noen gule etter et par tøffe tacklinger må man forvente i løpet av en sesong, legger han til.

Takker for bunntips
Etter fire serierunder står Odd med åtte poeng og er uten tap. Fevang tror riksavisenes tips om ett år i bunnen av tabellen har hjulpet.

- Det ga oss et lite kick i ræva. Vi har det i bakhodet når vi spiller – at vi er dømt nedenom og hjem. Samtidig er vi blitt litt mer defensive i tankegangen på bortebane nå enn før. Det kan vi etter å ha fått en ny spiss og to raske kantspillere, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere