RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Tippeligaklubb ville låne Bryne-juvel

Sist oppdatert:
Bryne har avslått en forespørsel fra en tippeligaklubb som ønsket å låne toppscoreren Paul Oyuga.

Paul Oyugas storspill i Bryne denne sesongen har blitt lagt merke til. Kenyaneren har scoret 13 mål, og ligger som nummer to på toppscorerlisten i 1. divisjon - kun én fulltreffer bak Moss-spissen Håvard Sakariassen.

- Vi har fått en henvendelse fra en tippeligaklubb som ville låne Oyuga ut denne sesongen, og én henvendelse fra en klubb i 1. divisjon som ønsket å kjøpe ham. Men for at vi skal takke ja, skal vi ha godt betalt for det, forteller Brynes daglige leder Ingve Digernes til TV 2 Nettavisen - uten å være villig til å røpe navnet på noen av de aktuelle klubbene.

Kom gratis
Paul Oyuga kom gratis til Bryne før denne sesongen, og i jærklubben er de strålende fornøyd med afrikanerens innsats på topp.

- Han er en kjempespiller, som kom gratis til oss. Det viser at vi har folk som jobber bra med å finne gode spillere til klubben, skryter Digernes.

Han utelukker ikke at Paul Oyuga kan komme til å forsvinne fra Bryne om han fortsetter med storspillet.

- Vi har foreløpig ikke satt en pris på ham, men tiden vil vise om Paul Oyuga blir værende. Men i første omgang ønsker vi å beholde ham. Paul er en viktig spiller for oss, sier Brynes daglige leder.

- Foreløpig er det bare norske klubber som har vist interesse. Ingen klubber fra utlandet har kommet med noe konkret, påpeker han.

Utelukker ikke klubbskifte
Paul Oyuga selv utelukker ikke at han en gang kommer til å ta skrittet videre i karrieren.

- Kommer det et interessant tilbud, må jeg ta stilling til det. Men først må Bryne bestemme seg for om klubben vil selge, forteller spissen til Stavanger Aftenblad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere