*Nettavisen* Sport.

Tippeligaspiller på prøvespill i England

- Klar for nye utfordringer, sier spilleren.

18.12.14 23:22

Avisen Express and Star melder torsdag at Sarpsborg-spiller Gudmundur Thorarinsson er på prøvespill i den engelske klubben Wolverhampton.

Wolves spiller til daglig på nivå to i England, The Championship.

Express and Star skriver at islendingen tidligere denne uken var på besøk i Millwall, der han fikk en omvisning, men at partene ikke ble enig om noen overgangen. Dermed er det åpent for en overgang til ulvene.

Manager Kenny Jackett har innrømmet at Sarpsborg-spilleren er på prøvespill, men at klubben ikke har bestemt seg for om de vil ha 23-åringen.

Sarpsborg skal være villig til å slippe islendingen, om det kommer et konkret tilbud og interessen rundt spilleren fra Championship-klubber har vært stor.

- Vi er alltid åpen for å la spillere komme på prøvespill, det er alle klubber. Er det gode spillere tilgjengelig gratis, ønsker vi å se på dem. Spesielt yngre spillere er vi interessert i å se nærmere på, sier Jackett til avisen.

Thorarinsson fikk sin landslagsdebut for Island tidligere i år og ser nå muligheten til å ta et nytt steg i karrieren og prøve seg i en større klubb.

- Det å spille i Championship er en stor mulighet. Bare se på Gylfi Sigurdsson. Han startet med å spille for Reading. Det som er viktigst, er at jeg finner en klubb som passer meg. Jeg var først litt skeptisk da jeg hørte om interessen fra Championship-klubber, men har innsett at det er en bra liga, sier han.

- Jeg har spilt nesten alle kamper for Sarpsborg de siste to årene og føler nå at jeg er klar for det neste steget i karrieren min, sier islendingen.

Thorarinsson signerte en kontrakt fram til 2015 med Sarpsborg i 2012.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.