*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AP Photo

Ja, dere – endelig er Manchester City klar for å slå på den store tromma!

14.01.09 10:20

* Aldri en dag uten Manchester City-rykter, og endelig er det litt schwung over dem. Ingen Santa Cruz, Bellamy eller andre middelmådige Premier League-spillere: Milans Kaka er målet, og de blåkledte har nå sendt en velkledt delegasjon til Nord-Italia for å sikre en avtale med brassen. Daily Express mener overgangen kan vente til sommeren, bare man får på plass avtalen nå.

* Søren. Der komn igjen. City vurderer å øke sitt bud på... Craig Bellamy, skriver Daily Star. Det tredje budet skal være på et solid tresifret beløp. John Arne Riise er også villig til å gi bort sitt Singstar-set for å få overgangen i boks.

* I går hevdet Harry Redknapp at han skulle hente inn kraftgutter med solide mengder hår på brystet. At Wilson Palacios fra Wigan, 1,78 meter på strømpelesten, er den første Spurs-manageren kobles til er vel da kanskje en smule overraskende. Omkvedet i Nord-London, ifølge The Independent, er ellers at Spurs heller vil bytte spillere enn å betale for de kommende Spurs-stjernene – i den grad man har slike på White Hart Lane. Gareth Bale som åte for Stewart Downing skal være en av mulighetene, hevder Daily Mirror.

Les også: Mandagens Premier League-rykter

* Mikel Arteta kan sine frispark, men er han å stole på? «Jeg skal ingen steder», sier han i Daily Star, tross interessen fra Arsenal og Man City. Vi får nå se hvis og når Mark Hughes legger fram det man ikke har på Goodison – et sjekkhefte som kan brukes.

* Denne er morsom: Det er ikke bare på hotellrommet at brannalarmen går for Luiz Felipe Scolari. Nå har han ut sesongen på å redde jobben sin, skriver Daily Star, fire måneder hevder Daily Mirror – mens Daily Express mener det kun dreier seg om åtte uker. Nicolas Anelka skal også ha bedt om et krisemøte med Chelsea-manageren.

* Rafael Benitez er en annen manager i hardt vær. De fleste Liverpool-supporter mener de ville plukket ut et bedre lag mot Stoke enn hva spanjolen klarte, men nå er det krangel med Liverpool-eierne som er hovedproblemet. Spanjolen vil ha full kontroll over Liverpool-overgangene, og får han ikke det, blir det neppe kontraktsforlengelse på Anfield-manageren.

* Den samme Benitez har aldri vært redd for å gå i krigen, og der ser han ut til å havne igjen – med Sir Alex Ferguson. Begge managerne er ivrige på å sikre seg Fluminense-stopper Anderson. Restene av Fleet Street kan begynne å gni seg i hendene.

* Selv om evighetsmaskinen Ryan Giggs nylig antydet at karrieren var i ferd med å gå mot slutten, er ikke Sir Alex helt enig. Etter waliserens strålende innsats mot Chelsea vil han bli tilbudt en ny kontrakt ut 2010-sesongen, hevder Daily Mirror.

* Nigel Quashie har ikke scoret mål I Premier League på tre år. «Dette er min mann», sier Joe Kinnear, som vil ha West Ham-vrakgodset for å unngå nedrykk, melder Daily Mirror.

* Apropos West Ham. Du må ha hatt en usannsynlig dårlig sesong i Nord-London for ikke å ha blitt koblet til en annen klubb i januarvinduet. Eller, forresten, du blir jo koblet til en ny klubb uansett prestasjoner: Spissen Luis Boa Morte har ikke scoret på 15 Premier League-kamper denne sesongen, men er likevel ønsket av Hull, forteller Daily Mirror. Samme klubb skal også være lystne på Wigans Kevin Kilbane.

* Nancy-back Jean Calve er Stokes neste mål, skriver Daily Mirror. Fra avisens Middelhavs-ferierende reporter kommer også nyheten om at WBA forsøker å hente Peguy Luyindula (spiss, PSG) og Marc-Antoine Fortune (spiss, Nancy) på lån. The Independent mener dog at Nürnbergs greske landslagsspiss Angelos Charisteas er langt mer aktuell for en overgang til The Hawthorns, mens Daily Mail mener Benficas Ariza Makukula er mannen for Tony Mowbray.

* Newcastles Geremi er aktuell for Besiktas, skriver Daily Mirror. På St. James Park kan Portos Raul Meireles havne for 40 millioner kroner, mener Daily Mail. Samme sum kan bringe Marseille-stopper Gael Givet til Blackburn.

* Arsenal har lagt inn et bud på 50 millioner på Lazios Mobido Diakite, men ifølge The Sun er budet for lavt.

* Lyon stjernespiss Karim Benzema er igjen aktuell for Manchester United etter at franskmannen har hintet om at han kan komme til å røre på seg til sommeren.

* Middlesbrough følger Sporting Lisboas midtbanespiller Simon Vukcevic, skriver Daily Mail.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag