RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Ikke uventet dominerer en russer dagens ryktebørs.

Mandag lukket overgangsvinduet i Fotball-Europa, men såpeoperaen gir seg ikke av den grunn. Grunnet det kraftige snøværet på balløya åpnet FA døren på gløtt for at overganger også kunne bli godkjent etter tidsfristen om de rette formalitetene var i orden.

Og en overgang har som kjent fått en del mer spalteplass enn andre.

LES OGSÅ: Arsjavin gjør som Beckham

Billig Arsjavin
Diverse engelske medier melder at Andrej Arsjavin nå er Arsenal-spiller. Avtalen skal ha gått i boks kun minutter før overgangsvinduet stengte. Russeren skal ha skrevet under på en treårskontrakt som gir han solide 700 000 kroner i uken.

«The Gunners» skal ha betalt drøye 100 millioner kroner for Arsjavin, men denne summen kan øke til 120 millioner om Arsjavin gjør sine saker bra. Russeren skal ha vært så sugen på å få overgangen i orden at han bestilte et privat jetfly som transporterte han til London søndag kveld.

Daily Star mener å vite at Arsjavin går med på en lønnsreduksjon. Han kommer nå til å få 200 000 kroner mindre i uka enn han fikk i Zenit St. Petersburg.

Den russiske klubben skal dog ikke ha vært fornøyd med prisen de skal ha fått på stjernespilleren. Mandag skal de i et siste forsøk ha ringt desperat rundt til diverse Premier League-klubber og undersøkt om de ville være villige til å betale mer for Arsjavin enn det Arsenal gjorde. Spesielt erkerival Tottenham skal ha blitt ringt til flere ganger.

Beckham til Italia for godt?
Men det er jo selvfølgelig ikke bare Arsjavin som er med i tirsdagens ryktebørs. En annen superstjerne er også delaktig i det som har potensial til å bli en ny overgangsfarse.

AC Milan skal være klare for å legge 140 millioner kroner på bordet for å sikre seg David Beckham på permanent basis fra MLS-klubben LA Galaxy, melder The Sun. Engelskmannens låneavtale med italienerne går ut om en drøy måned.

The Sun melder også at Michael Chopras overgang fra Sunderland til Cardiff ble gjennomført på hengende håret. Kun ett minutt før overgangsvinduet stengte gikk avtalen mellom klubbene i boks.

Problemene fortsetter i Nord-England
Portsmouth-manager Tony Adams har ikke hatt den beste starten på sitt opphold i Pompey, og nå skriver The Sun at styret har gitt forsvarslegenden tre kamper til å redde jobben sin.

Problemene i Newcastle ser ikke ut til å ende. Nå meldes det at Dennis Wise skal gi seg som sportssjef på St. James' Park etter at han skal ha røket uklar med manager Joe Kinnear.

Dommer Mike Riley har fått kjørt seg i engelsk media etter hans feilaktige utvisning av Frank Lampard i søndagens gigantoppgjør mellom Liverpool og Chelsea. Nå skal Riley ha ringt til Chelseas midtbanedirigent og unnskyldt seg over tabben, melder Daily Express.

Liverpool-eier selger?
Dimitar Berbatov stortrives på Old Trafford. Nå sier bulgareren at det går frysninger gjennom kroppen hans før hver kamp på hjemmearenaen. Da introduseres nemlig United som «mesterne i England, Europa og verden». Dette inspirerer han og medspillerne til å «knuse motstanden».

Og til slutt en gledelig (?) nyhet for Liverpool-supportere. Klubbens amerikanske deleier George Gillett innrømmer når for første gang at det kunne vært aktuelt å selge seg ut av klubben, melder Daily Telegraph.

Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere