RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Denne mannen kan bli lagkamerat med John Carew.

Manchester City har så langt hatt dårlig treffprosent på den massive spillerjakten, og nå kan den steinrike klubben i stedet risikere å miste en av sine største talenter. Aston Villa skal nemlig være ute etter å sikre seg forsvarsspiller Micah Richards. Ifølge Daily Mail skal Martin O’Neill være villig til å slenge rundt 80 millioner kroner på bordet for den anvendelige unggutten.

Hvem trenger egentlig Richards om man kan få John Terry? City har ved flere anledninger blitt koblet til den meritterte Chelsea-stopperen den siste tiden, og de siste rapportene antyder at Mark Hughes og gjengen ikke har gitt opp håpet om å hente landslagsspilleren.

En som ikke ser ut til å forsvinne fra City of Manchester Stadium med det første, er Stephen Ireland. Iren har fått tilbud om en ny kontrakt med de lyseblå, og vil trolig doble sin nåværende lønn. Ifølge The Independent hever midtbanemannen en ukelønn på rundt 260.000 norske kroner.

Stor Agger-interesse
Daniel Agger er fortsatt et hett navn på ryktebørsen. Tidligere har både Inter og Milan meldt sin interesse for Liverpool-stopperen, og nå skal også Juventus ha fått øynene opp for den ballsikre dansken.

Og apropos Liverpool. Sagaen om Rafael Benitez og den gylne kontrakt ser nå ut til å gå mot en løsning. Skal man tro The Daily Mirror skal spanieren nå være klar til å skrive under på en ny kontrakt med Anfield-klubben.

Også i den blå delen av Liverpool har man noe å glede seg over tirsdag. Unggutten Jack Rodwell skal ha skrevet under på en ny femårskontrakt med Everton, og dermed satt en stopper for spekulasjonene om at han skulle være på vei til enten Arsenal eller Manchester United. Dette meldes av The Daily Telegraph.

Tottenham satser også ungt. Londonklubben skal være i ferd med å sikre seg den serbiske playmakeren Darko Lazovic, som ikke må forveksles med landsmannen Danko Lazovic. 18-åringen skal ha imponert under et treningsopphold med klubben.

Walcott i forhandlinger
Australske Mark Viduka ser ut til å være ferdig i Premier League. Den skadeforfulgte spissen vil trolig forlate Newcastle, til fordel for Melbourne Knights i hjemlandet.

Portsmouth jakter fortsatt ny manager. Sven-Göran Eriksson skal stå øverst på ønskelisten, men svensken skal ikke være så alt for lysten på jobben. Eriksson vil heller gjøre sitt beste for å beholde jobben som landslagssjef for Mexico.

Heller ikke Manchester City ser ut til å få noen ny manager med det første. Tidligere Chelsea-manager Luis Felipe Scolari skal i hvert fall ha avvist at han har fått tilbud om å overta jobben til Mark Hughes til sommeren.

Arsenal skal ha tilbudt Theo Walcott en ny kontrakt som strekker seg over fem år. Kontrakten er fortsatt ikke underskrevet, men flere engelske medier mener å vite at forhandlingene allerede er godt i gang på The Emirates.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere