*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/Scanpix

Siste nytt fra England her.

10.03.09 13:28

Arsenals Robin van Persie er ikke blitt enig med klubben om ny kontrakt, men har nå likevel signalisert at han ønsker å blir i klubben, skriver Daily Mirror. Samtidig har van Persie og lagkameratene gitt Theo Walcott tøff behandling på treningene for å forberede ham på det som vil skje i Mesterliga-kampen mot Roma.

En annen Premier League-spiss, Djibril Cisse, ønsker å gjøre leieavtalen med Sunderland permanent, men klubben hans, Marseille, skal være misfornøyd med at det foreløpig ikke er på plass en avklaring rundt spissens fremtid.

Ukas Mesterliga-kamper får også mye omtale, selv om det meste ikke handler om spilleroverganger.

Chelsea-kaptein John Terry sier at han ikke vil ha noe problemer med å skyte et straffespark i en straffekonkurranse hvis det blir nøvendig. I mai bommet jo Terry på straffen som kunne gitt Mesterliga-tittelen til Chelsea. Samtidig kan Michael Essien starte for første gang siden august i bortekampen mot Juventus.

Liverpool-manager Rafael Benitez mener at han fortjener mer ære for klubbens prestasjoner i Mesterligaen enn han har fått. Han ville imidlertid ikke si om det var fansen, de amerikanske eierne eller noen andre han egentlig siktet til.

Inter-trener Jose Mourinho sier forøvrig nå at han ikke er interessert i å erstatte Alex Ferguson som Manchester United-manager, skriver The Sun.

Tilbake til mulige overganger.

Tottenham-back Chris Gunter er ønsket av QPR. Backen har allerede fått beskjed om at han kan bli lånt ut. Stoke, som kjøpte Readings Dave Kitson for ca. 60 millioner kroner, er nå villig til å slippe Kitson tilbake til Reading. Birmingham er imidlertid også interessert i spissen som nå er verdsatt til om lag 40 millioner kroner.

Og aldri en dag uten en David Beckham-snutt.

Los Angeles Galaxy vil forsøke å hindre David Beckham fra å spille treningskamper for England når utlånsavtalen med AC Milan går ut til sommeren.

(Kilde: BBC)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag