RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX.
Sist oppdatert:
Ny storopprydning på gang på White Hart Lane.

* Harry Redknapp har aldri vært red for å bruke VISA-kortet, og planlegger (nok en) storopprydning i Nord-London til sommeren. UT: Darren Bent (intet sjokk der). INN: Bad boy Amr Zaki og Parizans venstreback, Ivan Obradovic – skal man tro forskjellige aviser.

* Nevnte Zaki, med forlenget ferie i Egypt, har for øvrig forsikret pressen om at han «ikke er i krig med manager Steve Bruce», skriver the Sun.

* Og når vi er inne på managere: Daily Express påstår at Chelsea-spillerne ønsker «the special one», Jose Mourinho, tilbake – om de da ikke får beholde Guus Hiddink. Daily Mail mener imidlertid at AC Milans manager Carlo Ancelotti kan være på vei inn for å sikre de blåkledte litt sølvvarer neste sesong.

* I Newcastle er man mer opptatt av hva – og hvem – man kan få ut dørene. Dennis Wise får småpene 15 millioner kroner for å ta med hatten sin, skriver Daily Mail. Daily Star hevder også at Kazenga LuaLua er på vei til Doncaster for om lag tre millioner kroner.

* Theofanis Gekas har ikke vært noen hit for Portsmouth (ikke et eneste minutts spilletid i år, faktisk), og kan være på vei til Zenit St. Petersburg, hevder Daily Mirror. Niko Kranjcar er ønsket av Panathinaikos, som er villig til å bla opp nærmere 100 millioner for midtbanespilleren, skriver the Sun.

* Dessuten: Coventry-talentet Aron Gunnarsson (19) er ønsket av Fulham, Everton vil ha Huddersfield-keeper Alex Smithies, mens Chelsea ønsker Belgias Eden Hazard (18).

* I dag har vi klart å komme oss gjennom spalten uten å nevne Ronaldo. Og Real Madrid. I samme setning. Da må det være lov til å trekke inn noen linjer om den nye vinen i stedet: - Det var helt umulig ikke å ha med Federico Macheda i kveldens tropp mot Porto, sier Alex Ferguson til Daily Mirror. Skulle det ikke lykkes så mye for 17-åringen fremover, har han alltids noe å gå til: En kompis i Sale i Italia har tilbudt ham en jobb som pizzabud hvis det butter imot i Manchester, skriver Daily Star.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere