*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: SCANPIX.

Ny storopprydning på gang på White Hart Lane.

07.04.09 18:22

* Harry Redknapp har aldri vært red for å bruke VISA-kortet, og planlegger (nok en) storopprydning i Nord-London til sommeren. UT: Darren Bent (intet sjokk der). INN: Bad boy Amr Zaki og Parizans venstreback, Ivan Obradovic – skal man tro forskjellige aviser.

* Nevnte Zaki, med forlenget ferie i Egypt, har for øvrig forsikret pressen om at han «ikke er i krig med manager Steve Bruce», skriver the Sun.

* Og når vi er inne på managere: Daily Express påstår at Chelsea-spillerne ønsker «the special one», Jose Mourinho, tilbake – om de da ikke får beholde Guus Hiddink. Daily Mail mener imidlertid at AC Milans manager Carlo Ancelotti kan være på vei inn for å sikre de blåkledte litt sølvvarer neste sesong.

* I Newcastle er man mer opptatt av hva – og hvem – man kan få ut dørene. Dennis Wise får småpene 15 millioner kroner for å ta med hatten sin, skriver Daily Mail. Daily Star hevder også at Kazenga LuaLua er på vei til Doncaster for om lag tre millioner kroner.

* Theofanis Gekas har ikke vært noen hit for Portsmouth (ikke et eneste minutts spilletid i år, faktisk), og kan være på vei til Zenit St. Petersburg, hevder Daily Mirror. Niko Kranjcar er ønsket av Panathinaikos, som er villig til å bla opp nærmere 100 millioner for midtbanespilleren, skriver the Sun.

* Dessuten: Coventry-talentet Aron Gunnarsson (19) er ønsket av Fulham, Everton vil ha Huddersfield-keeper Alex Smithies, mens Chelsea ønsker Belgias Eden Hazard (18).

* I dag har vi klart å komme oss gjennom spalten uten å nevne Ronaldo. Og Real Madrid. I samme setning. Da må det være lov til å trekke inn noen linjer om den nye vinen i stedet: - Det var helt umulig ikke å ha med Federico Macheda i kveldens tropp mot Porto, sier Alex Ferguson til Daily Mirror. Skulle det ikke lykkes så mye for 17-åringen fremover, har han alltids noe å gå til: En kompis i Sale i Italia har tilbudt ham en jobb som pizzabud hvis det butter imot i Manchester, skriver Daily Star.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.