*Nettavisen* Sport.

Tirsdagens Premier League-rykter

Foto: AFP/SCANPIX

Spekulasjoner rundt Ronaldo, Mikel, Downing og Fàbregas serveres her!

* Daily Mail mener å vite at Stewart Downing blir Liverpool-spiller neste sesong. Med gårsdagens 1-3-tap på St. James Park, ligger Teesside-klubben an til nedrykk. Prislappen skal være på 12 millioner pund, skriver avisen.

* Milan-eier Silvio Berlusconi har gitt sitt hittil største hint om Carlo Ancelotti forlater klubben i sommer. Chelsea er blant beilerne etter suksesstreneren. Berlusconi blir i dag sitert på at Milan mistet Serie A-tittelen på grunn av Ancelottis taktikk, skriver La Repubblica.

* Apropos, saga: Nettavisen var vel blant dem som omtalte at Cristiano Ronaldo blir værende på Old Trafford tirsdag. Den gravende redaksjonen bak Premier League-ryktene, også kjent som Premier League-rykte redaksjonen, har snust opp at så ikke er tilfellet. Nei da, Real Madrid og Manchester United er faktisk enige om en prislapp på 70 millioner pund for sutregutten. Hovedstadsavisen El Paìs er selvsagt helt enige med oss i denne saken.

Les også: - Ronaldo blir

* Daily Mail breaker også nyheten om at Antonio Valencia (Wigan) blir Ronaldos etterfølger på Old Trafford.

* José Mourinho og Chelsea lurte selvsagt i buskene, da John Obi Mikel kom på prøvespill i Lyn. Siden dro Mikel til London, mens Mourinho etter hvert ble sendt videre til Milano. Til sommeren kan den store gjenforeningen skje: I Milano selvsagt. Men så spørs det om José Mourinho fortsetter i Inter neste sesong da, The Sun?

Les også: Mikel kan skrive nytt kapittel

* The Daily Express har en fet variant: Det har vært kontakt mellom Inter og Arsenal vedrørende en overgang for Cesc Fàbregas. Hm..?

* The Sun har som kjent magert med kilder på Anfield. Det stopper ikke avisen fra å publisere en kildeløs sak om at Liverpool har kontaktet Carlos Tevez' agent med tanke på en overgang til Merseyside. Ta denne med et par pølser i brød og to striper bondesennep!

* En tur over parken: Everton forsøker å signere 16 år gamle Shkodran Mustafi fra Hamburger SV. Forsvarsspilleren var med på da England U16 ble banket 4-0 av Tyskland i forrige uke.

* 20 millioner pund for Gary Cahill? Tror ikke det. Det tror trolig ikke Arsène Wenger, heller. Og det er derfor Bolton Wanderers har satt slik en vågal prislapp på midtstopperen sin. Nå er jo franskmannen og hans team rimelig drevne forhandlere, så vi får se hva som skjer videre i denne saken. Men 20 millioner pund? Det får de i hvert fall ikke!

* Tottenham har sendt en forespørsel til Marseille om å overta låneansvaret for Djibril Cissé, skriver The Times. La oss håpe at franskmannen får med seg drikkeforbundet på White Hart Lane før han eventuelt underskriver papirene.

Les også: Slutt på festen i Tottenham

Takk for oppmerksomheten!

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.